winning11

查看: 2242|回復: 1

2月14日 狂野派對分享

升級  15.56%

二星會員

各位大佬 本來係淫賤派對 但d囡囡一d都唔放 所以變成狂野派對

目的 無情人加上細佬有少少錢 請fd開淫賤派對

地點 沙灣 聽各位大佬講 沙咀 下沙 水圍 唔算安全

所以去 遠d地方玩 安全d 

時間 6點火車站 附近麥記等 點解去麥記 不晒時期 

食個包急急腳上去 用多d時間去玩

內容 又於我全包 開房 $ 610

fd 揀左女 開始玩 7:30 點解一d都唔放

我狂Xd女 話我今晚係老闆 你服侍我d fd唔好

d女見我樣比較細個 當我係靚仔 唔理我

我找幫我訂房 條女 狂X 拒 

8:30 我決定俾錢換女 比左 $ 300

左揀 今次 d女仲得 又有樣 又有波

每個 fd 揀左個 又放又飲得 囡囡

全程 自動波 d女 無得頂 

到 11:00 有個 fd 要走 比左 $ 100

全晚精彩開始 因好少飲酒 d女話 你地2個玩 我地飲

仲有8支大青島 d女用左 1個鐘飲晒 勁   

跟住話叫 我地落d 我梗係話去 12:00 走

我去囡囡屋企 我fd同囡囡去吃宵夜

上房 不是 上間屋 我累到仆街 條女又話要做

我梗係去 硬左成晚大佬 唔做對唔住我細佬

做完我 fd同條女番來換衫 跟住落d

入場$ 40 臺$ 210 12支細

什麼人 d女 又要飲酒 我同fd已經累死

d女又話要去跳舞 又要1支支 吹酒 我話唔得

玩到 4:00 回家 大家各有各 洗白白 上床睡

我本想睡 條女係禁攪 我話唔好攪我 我忍唔住 結果又1Q

我fd 同時大戰左2場 我買左 4個裝 0.03mm袋袋

用晒 天光 回港

我發覺自已 未夠班個d囡囡玩 我又唔飲得10多支大啤 

又不能 又跳又玩 10幾個鐘 所以我決定繼續進修

要每星期去玩 所以 玩到老學到老 

性愛大學 玩女學院長 魔鬼教授         

升級  43.83%

三星會員

其實!沙灣都唔係好安全!
因沙灣果頭以前都玩得幾顛下!
曾幾何時ko成日掃!
而且!
果邊d場唔算好集中!
無咩大型場!
交唔起d大數!
所以成日俾人幫襯!
當然係講緊執法人員!