winning11

查看: 5268|回復: 4

[大富豪] [blok報告] 情人節決戰【大富豪】

升級  88.58%

三星會員

係情人節有拖拍既當然係拍拖,冇拖拍就要自己搵節目,唔通係屋企食自己咩?想起呢上年差唔多都係來來去去個幾間,就想起好耐冇去大富豪,又幾掛住個度越南妹既豪放,所以就飛車去啦,去到下面個知客問都冇問(可能我個樣唔似去沖涼掛),去到第一件事check下有幾多績分,因為真係好耐冇去(我對上個次去佢仲裝修緊,咁你可以知我幾耐冇去),入到去我多數都唔會自己沖涼,會搵人擦個背,雖然大記擦背既係D阿姐,個佢地個手按摩真係後生女及唔上,真係少D定力都走火

之後入到休息室,唔知係情人節關係定係因為新年大假效應未完,個休息室比較清靜,不過岩我,嘈嘈閉我真係頂唔順,搵個靚位坐低,無幾耐就有個頗面熟既經理埋來打招呼,好老實,我真係唔記得咩名(女經理都仲有可能記得到),飲完啖湯問佢幾點有show睇,佢話等多二十分鐘,冇所謂,又唔係趕時間,其間見到個著短群既女仔,個樣都OK架,即刻問下佢做乜,原來係大脾筋既,正想搵佢按番兩part就話開show,咁唯有上去睇show先啦

上到去見到連個show room都裝修埋,我就知我真係好耐冇去啦,因為冇乜人,我就坐到最前一排,數三聲D女就上哂,攪清楚,係上哂,唔係上場,數埋6件東歐,5件越南,2件泰國(我估係),6件台灣,20個都冇,即刻問個經理係上緊房定已經係咁多,佢話係咁多,唉~~~估唔到農歷新年攪到越南妹都冇埋,首先鬼妹真係非我所好,試過幾次都係好睇唔好切,唔得彈手又冇feel,台灣即係北記啦,去大記梗係越南妹啦,但真係冇個揀得落手,但又唔想空手而回,所以揀左個樣好似幾好既No.260(什麼青春熱浪式)

入到房佢幫我除完衫就出番去話拎野,我就係度睇電視,到佢入番來已經換左件衫(可能件制服難除掛),接住當然係例牌放水等沖涼,期間見佢用毛巾包到實一實就知有問題,除左條毛巾以為咩事,原來係大蘿冇乜波兼黑提,好彩未到接受唔到既地步,係度嘻嘻哈哈沖完涼攪完(因為真係唔係咁惦,而且大記都係一條沖涼方程式,所以唔講咁多),掛住頭先件大脾筋就同條女講話肚餓返落去休息室,坐番低又唔見左,搵個主任問下,原來今日得一個大脾筋返(所以一定唔會揀錯),佢仲做緊野,叫我等陣,我就mark定兼叫左野食食埋等佢,睇返個場,想起以前都有幾多回憶,比率係最密既,以前個班美容EVA、VICKY都已經離開,而當係我食緊我個煲仔飯懷念緊之際,按大脾筋條女又係度行來行去,我第一時間打招呼話要按,佢話仲有一part,叫我等多陣,所謂一part其實好快,我都未食飯後果就入得房,係近睇條女OK啦,我比70分,不過唔係嫩口個隻,按得不過不失啦,而且醉翁之意不在酒,係度吹下水好快就收工,係佢真係收工,唔係我唔想按,跟手埋單走人

太耐冇去大記啦,唔知係仲未放完假定而家真係咁少女,真係好懷念以前做show個陣既情景,去到一定唔會話淨水,不過唔可以一次定輸贏,遲D再去試過

升級  56.67%

三星會員

呢輪澳門鬧女荒,唔通連大記都有影響.......靚女,去晒邊呢?

升級  88.58%

三星會員

所以呢排我唔過去玩住
等三月先過去 , 應該多返o的女掛

升級  56.67%

三星會員

希望啦,聽講果邊而家轉左政策,囡囡好多簽證好短,搵鬼去做咩

升級  88.58%

三星會員

簽唔到咪 , 留返係珠海搵食
馬交仲愈開愈多場 , 邊夠女分