winning11

查看: 5262|回復: 4

2月9日咀咀KTV+快餐

升級  14.67%

三星會員

個日放工途中無野做,咁就打電話比個fd問佢今晚有咩行動,佢話當然有啦,仲叫我

唔好遲到添,咁我地4條友過關之後就即刻坐的去咀咀,去到咀咀先去食飯先,食完就

周圍行下睇下邊間k場開左先,一路行就一路望到好多女係街上行來行去,之後發覺

全部k場都無開喎~唔通今次無得唱?特然間聽到有2條女話係咪唱k呀,跟住我地就

走埋去,間場叫(糖朝),個2條女叫我地由後門入,心諗開得後門就無事啦,就咁就沖左

上去,d酒都未叫個媽咪巳經入咗黎問要唔要女,咁我有2個fd就睇中左2個靚妹仔,即

刻叫佢地埋位,起初都無咩野,但係玩玩下有一條女就瞓咗,有一條就on99咁坐係道

玩電話,我d  fd揸佢又唔比,我就大大聲同囡囡講,唔比揸叫你過黎做咩呀?仲叫反個

媽咪入嚟同佢講,你d女好唔得喎,又唔玩得,又唔飲得,又唔比揸,同我叫佢地反屋企,

媽咪就好無內咁望住我,個2條女即刻咸魚反生,點解d女會咁架?媽咪又再次走了,個

2條女就回服之前嘅狀態,死囉,我2個fd今次真係浪費錢囉...到走啦,囡囡又狂問上

唔上房,上房你就識,飲酒比人揸就唔識,點知你上到房會唔會好似死魚咁,唔能上,之

後落到樓下諗起有個師兄post過皇崗邨有100蚊3個鐘嘅光豬場,好想試下,但係有2

個fd話夜,想反香港,唯有下次先啦,但係又有個fd淫上腦話要去一齊去Happy,咁橋有個雞頭

過來問要唔要女,我話100人仔得唔得,佢話最小都要120人仔,算數,個價都差唔多

啦,直奔上樓,上到去又話要130,挨~~是9但啦,都上咗黎,簡女,囡囡質素一般(ok

啦),入房,沖涼,抽插,派彩,落樓走人,4條友坐的士去口岸過關...完成吵嘴一夜之旅.

升級  14.67%

三星會員

有人睇,無人回,真失望 cry

升級  45%

三星會員

又停

升級  14.67%

三星會員

我要訓覺啦!
我都只係知小小!
你代貼啦!

升級  6.67%