winning11

查看: 8413|回復: 4

[V煞報告]【寶隆】邂逅好小靚妹128號 (有圖)

升級  12.96%

二星會員

臨近新年,每間場啲女就會少好多,趁呢幾日有時間去玩下先,遲啲就要扎炮一個月嘎啦,甘啱寶隆阿東就打個電話過嚟,話有冇時間過佢到玩,心諗反正都唔知佢邊玩,就去寶隆算啦。
    去到,阿東同我推薦128號,話佢靚妹仔,保證好玩。你推薦就得啦。冇耐128號入嚟,果然喺靚妹仔,樣唔錯, 又好笑容。關埋房門後大家已急不及待的寬衣解帶,除曬衫睇清楚,囡囡中碼吸手波,之後就手拖手去沖涼。沖涼都果啲嘢就唔多講啦。   沖完涼之後,我大字型訓係床等服務。之後同我做服務, 服務過程其實都係千篇一律, 都喺body、冰火甘啦。囡囡吹工都可以。吹得都幾舒服。服務差不多做完, 細佬都俾佢吹得好硬啦,吹左大約2-3分鐘, 帶套, 再禽上來當玩騎馬機一樣, 樂在其中. 我亦都好享受咁有感情既過程, 過左一陣, 就換位啦, 我做主動, 佢亦都好 high, 見到呢d交足戲既囡囡,真係心情都唔同d, 最後換狗仔式, 我係度抽插, 佢雙手支撐身體,我捉住佢pat pat喺甘撞,每撞一下囡囡都叫一聲,本來可以抽多幾下,俾佢嘅叫聲,叫到心煩意亂。我已經feel到我要發射了, 最後用盡力撞佢個pat十下八下後, 成功發射. 但細佬好似未甘心.係未軟之前再抽插多十幾下, 成個人攤係張床度, 等囡囡幫我清手尾.
   呢個128號,正喺好好玩。可能系靚妹仔關係,特別好小。唔錯。下次返食。因為走時阿東同講呢條靚妹唔返佢過年,所以過年都可能有嘢玩。

升級  60.74%

二星會員

唔好意思,師兄我係新手嚟,聽朋友講通常大時大節前d公安會去查牌捉人,唔知係唔係呢?依家呢個時候去安全嗎?

升級  64.07%

二星會員

正啊 好想試

升級  4.67%

三星會員

Nice girl,

升級  2.96%

二星會員

我都担心安全问题,纠结啊