winning11

查看: 18629|回復: 7

[元 朗] [FSHP報告] 元朗 版朱茵 <<< 乳牛陀地亞珊

升級  10%

一星會員

姓名: 阿珊
樣貌: 4/5  一睇就知係陀地既look,十分似朱茵
身材: 3.5/5 Baby Fat,對車頭燈勁大,好有重量感,較為矮細,要扣分,不過玩掛鼓一流
技術: 4/5 交足貨嫁佢!又落力又好傾仲唔闊,不出半小時我就投左行出咗啦
服務: 4/5 好投入丫~
過程: 尋日去開元朗,去完大榮華食完飯後,想搵女洗下樓啦,好多都唔啱,跟住去另外一面,以前去開間嘉成冇左啦,黎到福照樓,見有師兄係門口等左一陣.我都以為有客,點知佢走左我又屎忽行去酵門.開門望一眼,呢條女成個朱茵咁,又勁大波wor,ok啦,問價啱就去馬.去度幾好服侍又問我食咗野未,飲唔飲水(好客氣 )我見佢幾young我未問佢幾old,佢話22 wor。
之後就事前浴,冲涼睇到佢身材都九兀兀呀!大pink波呀!沖完涼吹左一陣水,到囡囡開始服務我,錫我兩點,錫功有啲水準,吹得都好舒服,有 KISS 嘴,無 WET KISS,之後到我錫佢兩點,仲可以用手攪吓妹妹,但唔可以指插,有水出,到我開始男上女下,一路插,一路錫囡囡個 pink LIN,叫聲 OK,跟住再推一輪車,掛左一陣鼓,最後我叫囡囡女上男下完事全程大約 40 分鐘,仲可以攬住囡囡一陣,跟住事後浴。事後煙、吹水,比家用,走人。

總結: 好滿足,有GF feel,難得陀地大波重唔串

上唔上得過? 100% sure 鍾意大波 及 朱茵 feel ,就要試啦,唔鍾意矮細嘅巴打就唔好搵阿珊
返啅指數: 7/10 原因係好service又係本地薑,要再做多次 唔要做快槍手

升級  40.08%

三星會員

where look like 朱茵 ?

升級  49.6%

六星級會員

原帖由 FSHP 於 2008-10-2 12:11 PM 發表
姓名: 阿珊
樣貌: 4/5  一睇就知係陀地既look,十分似朱茵
身材: 3.5/5 Baby Fat,對車頭燈勁大,好有重量感,較為矮細,要扣分,不過玩掛鼓一流
技術: 4/5 交足貨嫁佢!又落力又好傾仲唔闊,不出半小時我就投左行出左啦
服務: 4/5  ...

除左睇出佢係中女外,我就點刀聯想唔到似朱茵lo,我夠話佢似白姐姐
不在其位,不謀其政.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
朱茵變種版
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  41.85%

二星會員

pig yan!!!!

升級  2.22%

二星會員

@@?  朱茵系咁架咩~~~

我想佢系只 朱扒
hi

升級  58.52%

二星會員

有張相睇吓就好!

升級  23.33%

一星會員

How much per Q?