winning11

查看: 3887|回復: 6

[神州任我行報告] 正骨報告【重慶家富富僑】健康水會

升級  15.19%

二星會員

由於國慶假期,我廈門有個客(女)今日黎左深圳,咁唯有死死氣上去同佢見下面啦,由於我夜晚有事,就只好約佢食lunch,食完lunch百無聊賴,我提議去桑拿啦(好過周街行啦),咁我就帶左佢去春風路老地方旁的"重慶家富富僑健康水會"
點解會去呢間呢,因為收到風正骨好平,入場同佢各自去男女賓部沐浴更衣啦,locker個環境幾好,估計有百幾個locker,沖涼房就圓格共20格(有d放左雜物),水力ok,沐浴露好似係正宗LUX,沖完經過水池和乾濕蒸裝修緊,著衫時成堆工人睇住,蝕晒底
出來先經過餐廳,係自助餐格局,原來只係早上和晚餐先有,去到大廳係長形的,但無開燈,好陰暗,電動沙發幾好,不過佢話裝修緊,只得一個台可以睇 而且網吧又暫停 ,不過有美式桌球打.
咁坐低左當然ORDER飲品,個客沖完出黎就一齊係大廳傾下計又傾下公事.期間見到有人黎查消防,心裡--左佢地一鑊 ,咁我又睇下價目表啦,好多名堂記唔到,不過有一種叫做中華養生,提到有前列腺喎 (有機一定會試下有無野攪先),同個客傾左成個鐘跟住入房.
入房途中,見到走廊的裝修同一般桑拿唔同風格,好有氣派咁,入到房心裡"嘩"左一聲,間房咁豪華?仲有獨立洗手間添,正骨咁耐第一次有獨立洗手間,以為個服務員攪錯,問左佢兩次呢間係中式房嗎?佢都答係 .
中式床係可以扳低的沙發,瞓落去都幾舒服,叫介紹技師黎,黎左兩件,一件65分,一件45分,心諗65分果件幫我按啦,點知45分走埋黎同我按
先黎按背,力度適中,未到最舒服果種,好快按到瞓著左,轉身叫醒我按大腿幾舒服,仲揩到少少小神州添,好快90分鐘到了,佢同我講夠鐘了,就走左出去 係!佢走左出去,無做過任何要小費的眼神,動作,表情
我客個技師走左都係咁,我問佢果個按得好唔好,佢話OK,咁我地就去沖涼換衫走人,埋單RMB108 (港幣123,我比港幣125),無錯,係兩個人計埋HKD125,條數計法係:
中式原價RMB108/90分鐘 (逢一至日上午9點後進場,下午五點前埋單打五折) 所以就係RMB54 X 2 = RMB108,而我計過比港紙抵D就比港紙佢.

整體如下:
環境       : 8 / 10
服務       : 6.5 / 10
技師       : 4.5 / 10 (我果個)  6.5 / 10 (我個客果個)  其間我見到都有7.5 / 10 的技師行過
按摩       : 7.5 / 10
價錢       : 10/10 (未試過比滿分,因為呢間係謝絕小費的)(不過五折優惠只到10月8日止)

升級  65.08%

三星會員

邊度黎架..地此..呢.
吾該

升級  3.17%

三星會員

原帖由 gotoken 於 2008-10-1 03:54 AM 發表
邊度黎架..地此..呢.
吾該

春風路老地方旁的"重慶家富富僑健康水會"
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.17%

三星會員

正骨岩我,要試
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  30.75%

三星會員

過幾日就返香港,到時去試吓先

升級  59.63%

二星會員

師兄, 好低喎, 下次上去一定要試吓,
最鍾意免簽小費的場, 我覺得揼得好就自然會俾小費啦,
唔通揼得唔好我都要俾咩

升級  15.19%

二星會員

原帖由 k.k. 於 2008-10-1 04:12 PM 發表
師兄, 好低喎, 下次上去一定要試吓,
最鍾意免簽小費的場, 我覺得揼得好就自然會俾小費啦,
唔通揼得唔好我都要俾咩

我同意師兄你的說法,有時按得唔好仲要比小費,好似比人打刧咁