winning11

查看: 5697|回復: 2

[非一般] 非一般桑拿

升級  88.58%

三星會員

星期一同朋友去澳門,隨便0係信德簡左一間叫「非一般桑拿」0既套票試試,因為見幾祗。$1,098 套票包全套服務一次 + 船票,重加送 45分鐘骨鐘。睇相簿D囡囡都唔錯,試下呢?!

去到落腳 4:00pm,得 6-7 條女簡(其他女未開工∕未化好粧),於是搵左件東北妹 "連" 下大脾根先。傾下傾下幾好傾,本來想等下其他女,但因趕時間,所以叫埋佢入房做埋.....

條女好投入,先黎 Body 背脊 5 分鐘,用條? "Lam" 雲我全身,重用舌頭強攻鑽入後門 (i.e. 強力毒龍鑽),幾過隱!

再黎,吹簫 + 冰火 4 回 共 10分鐘。係時候入洞啦

佢成日叫我快D、大力D想自己到高潮(其實我已經好大力、好快),勁叫「老公!老公,快D!!」..... 【再下刪五百字】

做左 20 分鐘佢黎左高潮一次。我好倦,叫佢幫我吹出黎把啦,佢好聽話照做,雖然佢話係第一次幫人吹爆,但都幾AV水準,6 分鐘左右俾佢攪掂。

入閘全程 55 分鐘連前後沖涼。完事後再傾下計,又主動留左澳門同大陸手機俾我叫我搵佢(慣左啦),話帶我去佢東北佢老家玩。好呀,有時間先啦!

升級  88.58%

三星會員

講場地位置....極品贏成條街啦
極品始終新場 , 過年又少女呢

升級  88.58%

三星會員

過埋初十五 , o的女女應該陸陸續續返