winning11

樓主: superadmin

[其 他] 【指壓當年】指壓專題

升級  95.25%

三星會員

仲有去過間好似叫 "龍鳳閣". 但唔知有無記錯名.

1萬

18萬

管理員

wolfdog888 發表於 2013-8-30 15:04
君再來有金魚缸睇女??...........唔覺噃......我成日上去食鬼妹........!佢上面有套名貴音響,HIFI...... ...

佢最近門口第一間玻璃房就係,就係因為當時風頭太勁,比有關人士警告不能再搞,就用窗簾封住,所以一開始就變成純廣告綽頭,從來無人認認真真實行過,所以跟本就從未有人真正見過香港嘅金魚缸!其他跟風嘅場就用金魚缸"式"睇女取巧!
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

1萬

18萬

管理員

notarichguy 發表於 2013-8-30 15:25

龍鳳閣在大南街近街尾左右,當年亦出過唔少靚女,都幾出名!
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

notarichguy 發表於 2013-8-30 14:44
入來襯下熱鬧先!

小弟第一次光顧指壓大約係90年代尾, 當時玩開馬檻, 即係仲有好多陀地靚妹出來跑鐘果 ...

係呀, 果陣叫"日式"架. 不過90年代尾/2000年代初巳轉左獨立套房和豪裝.
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

notarichguy 發表於 2013-8-30 14:51
後來都上過日日發, 日月星等等, 第一次五味就係日日發. 印象中好似要$480. 有好多藝名 "金xx" 的囡囡, 好多 ...

yes $480貴過依家.

好多吉林東北妹, d場叫韓妹.

但係有些取巧, 佢地話韓妹=中國東北的韓裔女仔

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

superadmin 發表於 2013-8-30 15:03
旺角道個間叫美人魚,係當年第一間標榜任做嘅指壓場,當時亦有一批越南㶬駐場,最差係個條樓梯,好易仆落 ...

yes, 我記起了, 係美人魚, 那樓梯是木做的

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

notarichguy 發表於 2013-8-30 15:25

你講我就記起龍鳳店, 都係出名大場, 豪華裝修.

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

wolfdog888 發表於 2013-8-30 15:04
君再來有金魚缸睇女??...........唔覺噃......我成日上去食鬼妹........!佢上面有套名貴音響,HIFI...... ...

Tried this Julia?

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

美人魚也有鬼妹

本帖子中包含更多資源

x

1萬

18萬

管理員

鳳凰 發表於 2013-8-30 17:26
你講我就記起龍鳳店, 都係出名大場, 豪華裝修.

我都記錯咗個名,唔係叫龍鳳閣,應該叫龍鳳店先啱!

升級  20.44%

四星級會員

......啲鬼妹,都係馬伕call番黎....同佢keeper熟,基本上有新嘢都會call...........
...最特別是試過一件意大利,一件西班牙.....

升級  69.67%

三星會員

tat2000 發表於 2013-8-30 02:01
我都係差唔多時間啦
不過我就貪新鮮‧一仔又試下、七仔又試下

嗰陣時啲風氣係咁架,周街都係囡,供過於求;
有主場係因為佢地知道你要邊種囡,而且交得準,
當年幾完美嘅囡囡都好,最多返食一次,約莫記得有廿個度.

升級  38.28%

四星級會員

khw169 發表於 2013-8-31 01:04
嗰陣時啲風氣係咁架,周街都係囡,供過於求;
有主場係因為佢地知道你要邊種囡,而且交得準,
當年幾完美嘅囡 ...

咁‧而家弊好失落

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

khw169 發表於 2013-8-31 01:57
見到C兄收藏好似返番那些年代,小弟出道比較遲,未試過幾個麻甩佬共浴,第一間上去係“金湖”(現山東街砵籣 ...

我真正玩指壓是1993年,那時都係公共浴室,更有d住家式架,有大陸妹和東歐妹。d名都唔記得,如無記錯當年公共浴室年代巳有金悅來,後來再開多間分店金帝苑,唔係現在地址,係現在金來港個位。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

tat2000 發表於 2013-8-31 02:22
咁‧而家弊好失落

1993/94年果陣唔算多女,應該是2000年前/後兩年最多女。好多大陸女仔5-6000文買個3個月多次往返的商務簽證來香港搵食。亦有7日旅遊證,唔少過期居留,坐大飛落黎都有。指壓場,馬欖都吸收唔到咁多女,好多轉戰一樓一。當時正宗北京妹都唔少!

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

當年金碧玉 (巳於去年結業) 竟然有點心紙點女, 真是前無古人, 後無來者.

(君再來的金魚缺都係抄打令和泰國浴室, 不算創新)

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

本帖子中包含更多資源

x