winning11

查看: 4207|回復: 6

[中 國] 你地認為技師會唔會唔收錢?

升級  12.96%

二星會員

昨晚去了水水的東x明珠
只是第二次去但因為有好多部長都係以前主場做的
所以去到已經好熟
昨晚去到找到一個很瘦的技師但沒什麼波
我們一開始聊天 聊了半個多小時 跟住他問我有沒有女朋友
我說沒有呀 我生得那麼醜那有人要我呀 我說送給你呀你要不要呀?
他說要呀 我說我沒錢的我又不會給錢你 你都要呀?
他說只要你對我真心就可以啦 但他說現在還未可以做我女朋友
因為他幹技師同我一齊 我會不好受 他說他幹完這年就不幹技師他想那時候一起
跟住我地做愛 之後再聊一下天 他說下次過來找他做什麼都不用錢
我說出去租房睡到天光呢好不好呀 他都說好他說下次點都不收錢=.="
這次是第一次一定要收的 我覺得這是對的
他是第三個技師跟我說不收我錢=.="
之前果個重好笑 我給錢他 他會罵我 我都說過我不要你的錢呀
我的朋友都說怎麼會這樣的 出來當技師都是為錢 你就成日呃人=.="
我而家重同第二個不收我錢的一起 我和他一起四個多月只是他新年回家我給了他500塊 其實我咁樣是不是很衰?昨天好像做了壞事那樣騙了他

升級  16.67%

二星會員

我可從未試過呢...哈哈!欽敬 欽敬....

升級  42.17%

三星會員

佢愛你!你靚仔! wah!
好野,你係得既!

升級  27.75%

三星會員

keke.......所以點都要比dd.........當車錢又好.......買香口膠都好啦.....

升級  27.75%

三星會員

咁黑仔.......

莫非blok同我模式差唔多???

就係當玩時候......對住條女.....要好錫佢....好似媾九佢咁......

不過玩完之後......就要唔記得條女喎......

所以我唔返啅~~!!

不過呢個新年破例................嘻嘻.......

升級  37.41%

二星會員

我都試過D女話唔收錢,但係無論多與少我點都會比她們的,因為覺得又唔係同佢人世,點都係計得清楚D好Do既,費事拖住條尾嘛!!

升級  18.42%

三星會員

友誼波同感情波一定要分清楚
嫖就給$
我知有的BD專是用感情搵食
給$方式有分別.買衫.搭車.家用.交租.最後都是給