winning11

查看: 6743|回復: 4

邪骨小分享

升級  43.83%

三星會員

福田區

水圍
金龍島 - 舊時咩都有得玩, 要幾顛有幾顛. 而家好似收儉左. 女都算ok. 都算係後生.
不過我個人認為貴少少. 商務套房差唔多300 未計小費
東方明珠, 駐仙閣 - 唔駛寫喇掛. 咁多人係度提過. 兩者我覺得東記算衛生d
陽光假日 - 都算幾鬼平. 不過女就土d

沙咀
嘉海 - 我個人覺得算係呢間衛生可以接受, 雙鐘都係1舊. 女小費就舊 100-300

下沙
東方明珠 - 其他去左都冇印象, 點解記得呢間. 因為...........女真係好似廣告咁索,
我上次個件真係幾索下. 但係服務就...........等於例牌大陸邪骨, 三個字就想開波,
半個鐘就想走個種. 冇咩service.  好明顯係冇制度冇training

華僑城
黃金海岸 - 出晒名既地方. 個場邪骨之中我俾五粒星. 經理服務亦都係smart. 岩晒我.
唔好就係遠水路. 中式雙鐘都要二百幾. 女會好識service 但會年紀大少少. 因target老細客. 場好多免費野食, 好食. 女代資推油已經150-200

羅湖區
老地方 - 女夠後生, 行套餐連代資兩百幾穩陣. 不過全羅湖區都好驚死. 個窗門口咁大. 幾時都好似表演咁.
鳳凰酒店 - 雙飛骨幾抵又過癮. 不過衛生我覺得好有問題. 二來房表演程度仲高過老地方

常平
君悅 - 匯美, 美而登, 君悅行同一制度, 當中君悅老大哥. service 所謂冰火咩都做整. 再加上整車底, 無限炮已經唔駛講野, 扑野戰士既首選 . 記住行入去前訂左房先,
有節 ($220 + 300 小費左右)

大朗
帝濠 -帝濠無論講緊房入面, 大池出面. 都係天下無敵. 連澳門都比唔上. 你當係邪版皇室假期. 連食野都係酒店廚 (推介印尼炒飯). 女方而就.........更加唔駛講野. 勁索.
不過佢地貴氣d, 唔玩cheap. 只係推油. 同齋做. 帝濠一直都係我心頭好. 不過真係遠少少同隔隙少少

升級  66.67%

一星會員

請問 匯美, 美而登, 君悅 跡 邊間D女索D,同多D玩法 e.g.空中飛人.
乜匯美, 美而登, 君悅可任做咩??
可唔可以約D女去自己房玩?
xx

升級  66.67%

一星會員

金龍島 - 舊時咩都有得玩, 要幾顛有幾顛,即係可以羅點玩?請指教下

駐仙角又有乜玩?我成日經過,但未入過

其實,我至在都想玩激D玩法, 請指教下細佬邊樹有
xx

升級  6.67%

二星會員

我未試過水圍呀

水圍d 場玩法同下沙有冇分別呀 ?

升級  39.83%

三星會員

下沙:
名記.巾記.南明.晶記...等等.小費300..
布吉:
君豪200-300,百花軒200左右,王朝100都有,勁底玩...
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭