winning11

查看: 3552|回復: 4

[中 國] 深圳有咩好玩大場介紹?

升級  28.89%

二星會員

小弟已經係國內東莞塘廈浮浮沈沈多年.....塘廈的消費指數一次比一次高....再加上"人仔"持續高漲....已經開始承受不了那邊的生活.......其實早已聽聞深圳的生活五光十色.....早已經就離心(塘廈)......"向深圳出發"......但遲遲不敢踢出第一步.........怕的事太多了...
一怕人生路不熟......二怕消費比人搵笨七.....最怕係唔知有咩好地方個下先仆街呀!!!!!
所以希望咁多位c兄.....高抬貴口......指點一下小弟有咩好玩大場介紹比小弟去見識一番.......多謝咁多位!!!!!!

升級  73.33%

二星會員

塘下有無好介紹呀

升級  3.92%

三星會員

深圳貴d

升級  28.89%

二星會員

咁你有冇d咩好介紹先

升級  28.89%

二星會員

多謝C兄寶貴既意見.......小弟萬分感激.......
所以特別分享一下小弟係塘夏既一D小小經歷比咁多位C兄.........之前都同大家提過下三正半山唱淫K.....再特別介紹一下塘夏的桑拿啦!!!!
眾所周知東莞桑拿名滿天下......依家就介紹一間位於塘夏的"朗軒(狼喧)"桑拿......聽個名就知架勢堂啦!!!!
小弟係塘夏都有一段日子.......其中最令小弟回味的除半山(三正半山)之外....就係來間"朗軒(狼喧)"桑拿啦!!!!!
女女的質數本人覺得相當唔錯.....種類煩多...什麼"學生妹"...制服誘惑.....甚至S.M都有(真是有條皮韃架!!!!不過就唔會真是用來打ge....都係用來做下樣ga je)........價錢分別係500,600,700,800.......房間環境大家可以放心...相當唔錯....其本桑拿的設備都有....費用好似係1XX.....因為太耐冇去的關係只係大概記得500係小公主....800係模特兒.......其他就真是冇咩印象啦!!!!!至於服務方面.....小弟去過好幾次.....服務流程房間有一張心形卡片列明....都有十九幾樣ga......至於本人最喜歡的"口爆"....小弟去左咁多次....次次都有....所以服務暫時係本人去過咁多次桑拿如中之中服務最好的一間(又或者係小弟去的桑拿場小的關係掛)希望咁多位C兄唔好見怪呀!!!!有邊位C兄去過的話......提提細佬呀!!!唔該!!!!!