winning11

查看: 3213|回復: 5

[中 國] 請問常平君悅由澳門出發應該點去?

升級  83.33%

一星會員

小弟是澳門人!一直都有在澳門酒店!161! HJ場玩開!之後就玩到珠海SN!但近日又打風!囡囡又差了!
所以想去東莞玩!小弟我未去過!見好妤巴打都講君悅好!。。。。
但我不會去!想問下如果由澳門出發應該點去!
      想問下大家有冇那酒店經理電話!
      想問下在那可以找郅倉囡囡
      想問下如果我10月16日去!安全嗎!應該過了國慶!所以先出動!
      如果各位大哥還有那好的地方介紹都可以回我!玩完回來出貼給大家︿︿
在這希望大家們(出入平安)次次囡到好囡囡!感謝

升級  34.75%

三星會員

如果我冇記錯拱北長途車站有車去常平, 不過班次好疏, 好似一日得兩班, 如果錯過咗可以搭去深圳嘅大巴, 一個鐘頭一班, 係深圳羅湖橋社落, 行兩步過深圳火車站再轉和諧號上常仔.

上到常仔再轉的士去邊都方便, 君悅桑拿媽咪 (李瑛經理-137 1226 6069), 房費分兩種248同278, 女就分400同500兩種

不過我就介紹逸豪桑拿, 價錢OK, 分577, 677, 777, 877幾種, 其中277係房錢其他係女錢, 雙飛仲低死, 第二條女唔計房費仲可以平一舊, 上次叫兩件577, 埋單都係777 (277房錢+第一條女300, 再加第二條女200), 真開心.....逸豪桑拿媽咪 (舒慧經理-135 5387 1100)

10月16日出發應該安全啦, 不過最好都係打個電話問下D媽咪, 出黎玩最緊要穩陣, 如果桑拿都正常上班就實安全啦, 佢地打開門口做生意, 都唔想衰架, 個客又麻煩, 佢地仲大鑊呀, 拉人封艇都有分.

唔明你第三個問題...乜野係郅倉囡囡呀?

希望幫到你, 祝出入平安, 記得POST翻個報告出黎呀.

升級  83.33%

一星會員

大哥!我出了補告差不多幾天!都無人回!我還以為這網頁無人理我這樣的新手!其實我是澳門其中一個玩的網頁是高級會員!不過近日想去遠征畄莞!但我們澳門那網頁多數是講澳門/珠海多!東莞小了一點!經朋友介紹入了這網頁!他說這是香港人的網頁!比較多深圳.東莞的消息!

我在此感謝大哥!
我出團回來一定給你!給大家長情的補告!

升級  34.75%

三星會員

哦,倉女,呢家野常平就唔熟喎,長安就知,仲附近幾條街都係女添

升級  13.33%

一星會員

你好請問長安倉女係邊?點搵?我以為只有常平先有,多謝ching指點。

升級  34.75%

三星會員

長安 榮文路 八至十巷, 大約有12~15間, 成百條女......