winning11

查看: 2551|回復: 3

1月14日-1月15日~838+新古法

升級  14.67%

三星會員

由於星期日我個friend生日,於是星期六晚上去838,個日好多人,連舞池都入唔到,所以決定留反係房,飲到3點幾,有幾個friend話去沙咀,我就話沙咀以家好似有d危險wor,所以我無去,留反係房再飲,到了5點幾,忍唔住了,叫左3個friend一齊去新古法,於是4人嘅刻飛的過去,到了門口6點鐘,跟住就入去冲涼先,原來我個friend係常客,他就叫了一個經理過來,個經理叫孫奇,我個friend就同佢講要4間貴賓房,孫奇就話以家無房要等陣,最後就同佢講,我地先按腳,但係要免費o嘅,仲要4間貴賓房,每人320,原本貴賓房要350,佢就話ok,見係你先甘平,然後佢叫我地按住腳先,按完就有房有女,好,唔使5分鐘就有4個按腳o嘅囡囡入嚟,個4個囡囡真係扒,好彩唔係同佢做,如果係就一定出唔到,我就一路按一路瞓,完全無理個d囡囡,好快已經一個鍾,之後孫奇走過來話有4間房,4個囡囡,包我地滿意,跟住我地就上房睇女,有5個(9,19,22,56,58)5個都幾好,我就選個56號,細細粒,之後囡囡就開始幫我冲涼,然後入房,56號個波唔係好大,但好揸,首先她無帶套幫我吹,正,跟手係條女個口個道爆,真爽,然後再去冲涼再入房,條女就睇電視,我就教左鬧鐘揸住條女個波瞓,過左半個鐘,鬧鐘響,仲有半個鐘就夠鐘,於是再整多鑊,啱啱夠鐘,條女就走,我就繼續瞓,瞓到12點幾4人去咗東門食野然後反香港.
(838...300蚊洒錢)
(新古法...320貴賓房+按腳)(囡囡先黎一次口爆+任做)(2個鐘)
(食飯+坐車...150)

升級  16.67%

二星會員

是在下沙嗎...近邊度?

升級  16.67%

二星會員

thanks!!the gals ok or not?

升級  16.67%

二星會員

have other choice??