winning11

查看: 9944|回復: 8

[中 國] 深圳咩場咩價位呢?

升級  84.92%

三星會員

最差嘅場...叫溫州城...$200...冇涼沖...冇服務...不過d女有時幾吸引...但最閉係做完就吹你走...
...跟住係....足浴...$150..機餐.足兩個鍾,揼唔係好得.,出火都好粗糙..唔除衫...剩係俾摸下波仔...
之後...按摩中心(細場)...eg...藍月亮,水晶城.....$300...大餐..足兩個鍾..服務80,90分...不過相頭身形會比較參次....(似香港d指壓場)
按摩中心(中場)...eg.芝加哥...都係$300...大餐..唔多足兩個鍾..服務70,80分...不過相頭身形就會比較好d...後生..in d.識打扮...
按摩中心(大場)...eg.金沙x...345(小中大餐)..基本足兩個鍾..服務70,80分...不過相頭身形就會最好...有d接近東莞嘅質素...

要有莞式服務,一級質素真係要上到東莞俾$500-$600先有莞式享受...唔知樟木頭而家d服務質素同價錢點呢..

以上所言,只是小弟之體驗....如有不是...敬請賜教.....

升級  31.11%

二星會員

唔系化!宾洲城都要二旧?深圳大把机场吖!黄田机场。。。
[url][/url]I AM 007[FLY/]

升級  84.92%

三星會員

最差嘅場...叫溫州城...$200....係開大BOR...
花開愖折直須折,莫待無花空折枝。

升級  84.92%

三星會員

我早兩日上到深圳..打算去鳳凰路個邊..
點知去左春風路....見到一間叫回力..同碧海藍天...打算試下..
樓下個女仔叫我試下x港城..好近火車站....148..2個鐘...
點知去到又係sell你大餐...
一開始介紹一個無身材..話好招呼...
我叫佢睇多幾個先...即刻帶左4個....其中兩個都幾ok架...
一個靚d....身材適中...一個就勁大波...一定大過36...不過就圓圓地面....

升級  2.22%

二星會員

都係CP好好多

升級  84.92%

三星會員

不過上到去服務又真係有保證
而且10幾個靚女俾你選....又真係好好多....

升級  5%

三星會員

CP is better than SZ

升級  24.44%

二星會員

Of course! CP is better than SZ

升級  26.3%

二星會員

心中話,小費一定給,但都要有服務之媽!