winning11

查看: 7098|回復: 2

[pipeapple報告] 淡水【金海格】&【南洋】推油 15/8 下篇

升級  45.19%

二星會員

中午我們離開金海格去了新一城2樓試了個砂鍋..正....真係食到大汗滴細汗.....

完咗LUNCH就去時代廣場篤左個下午...哈哈..太耐無打..場場包尾...

之後就係時代廣場間KFC..食返桶雞....

食飽後...當然慢步去下一個目標....南洋大酒店...呢個場係我主場...差不多上親淡水都會去那邊按摩...好簡單..因為近我公司果頭...

一上去我朋友就問下推油..價位還是RMB100.00 加VIP房就多加38..合共RMB138.00
本來想試一下波推..未試過..但當晚只有2位技師...還在上鐘..放棄...

今次都唔好彩...我記得2個技師NO..不過上鐘...果個服務員真係唔得..又話好快到...其實未下鐘..

等到我快瞓著...終於安排了另一個給我....樣字身材都係一般...萛啦..,唔係咁反感就煩時彈佢走...一般全身推油...手作.....

離開的時候..我其中一個朋友說了..付了RMB200.00 給囡囡..上了@@ 雖說我早己聽過以前的同事說過南洋有呢D野..沒想到是真的...不過前提..請自備安全套...因為他們沒有的...
除了RMB200.00做之後..還可以RMB50.00要求他們脫給你摸...撞鬼..我去了那麼多次都唔知...佢第一次就...
不過價錢呢架野..我覺得個個囡囡都不同吧..還有應該有些不會收錢做吧... (忘了影南洋D相)

之後再回金海格沖涼...再回到大堂飲返本免費治咸檸七....時間剛剛好...1點...可以入房按完就瞓...今次3個人..終於返到7樓VIP房...做返RMB169.00 的巴黎風情....
不過呢間野隔音差...定係果班PK太嘈...又來DISCO...4樓K房...嘈到7樓都聽到....
我個技師話唔知攪咩...係呢2晚先人係度玩DISCO...還好我快按完時..佢地都收工..不然又比佢嘈住我瞓...

題外話...不過今次個服務生捉蟲..我話7:30MORNING CALL我...因為我還要回公司拿東西回香港...點知佢咁醒..MORNING CALL醒埋我2個FD....攪到佢地返香港時打來話我

升級  14.52%

四星級會員

有鬼野
哈哈

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

除了RMB200.00做之後..還可以RMB50.00要求他們脫給你摸...撞鬼..我去了那麼多次都唔知...佢第一次就..

超級咸濕嘅人就會開口問囉

WET 仔 == 單拖探險家