winning11

查看: 6401|回復: 3

[中 國] 家深圳最抵食嘅大餐收緊幾錢呢?

升級  84.92%

三星會員

已經改晒習慣,唔再周街食快餐嘅阿畢,呢日就特意嚟問我:「你知唔知家深圳最抵食嘅大餐收緊幾錢呢?」阿畢一向都係算死草,老實嗰句,呢啲嘢我點可能熟得過佢;不過話時話,呢排深圳夜場都算風平浪靜,都一排無聽啲場鬥劈價嘅消息囉。所以,純以市場價去推測,家羅湖區嘅大餐一般都係四嚿水左右,咁可以令阿畢開得金口嘅,我估佢所謂嘅最平,應該係三百上下啦。

「錯晒,係 258蚊,仲要送埋足浴㖭!」一聽,真係覺得有啲匪夷所思,當然,如果係嗰啲得三幾間房嘅蚊型場,我就無話可說。如果係中型場的話,計一計數,囡囡做得個大餐的話,點都要收番兩嚿水啦,如此一來,間場點維皮呀?「不如你快快趣趣開估,究竟係邊間場嘞?」
答案就係位於嘉賓路「金×大廈」嗰間「森×源」嘞。呢間場,雖然唔係話乜嘢頂級豪場,但中型場之中嘅班霸,而且啲女無論係質素以至服務水準一向都 OK,咁抵玩,睇嚟,呢次點都要同阿畢走一轉嘞。

☉丁一蟹

轉載自生果日報,
唔知係咪又係老點....有冇師兄可以報料

花開愖折直須折,莫待無花空折枝。

升級  36.67%

一星會員

冇咁既價....
258半套
388   1Q
498   2Q

但D女女好得
今日去左

升級  14.52%

四星級會員

哈哈
又有人中招了
被廣告騙???

升級  2.22%

二星會員

服務掂?大波?any other service?