winning11

查看: 2403|回復: 2

新手偷跳~~

升級  27.75%

三星會員

話說下星期有大PROJECT要玩......咁其中有個FD(已婚.從未偷跳過)...比我迫佢........應該係說服應承一齊去........佢問我應該注意D乜喎!?!......

雖然我係成日玩.....不過又唔駛同任何人交代.....所以請各巴打諗下仲有無要注意丫...又可以比其他巴打參考下....THANK YOU!!!
(偷跳朋友張會果日請兩天假...不過同老婆講要返工...晚上要OT.........預計大約第二朝9:00AM前返到香港......比佢老婆見到..

已諗到:
1) 放低張OCTOPUS.....話唔記得帶返工........
2) 過關前熄電話.....(因為大陸先熄會有國語話未能接通......)
3) 如果有香港鈴聲同漫遊既話.......離開香港之後如果有人打比你....千祈唔好按拒絕來電飛去留言......等佢到停自動飛.....如果唔係會當你有一秒漫遊....
4) 唔好買過關煙喇.......
5) 叫公司D好朋友幫手講下大話啦.....~~~ (好彩我個FD個老婆唔識佢D同事)
6) 唔好袋走桑拿場D火機.....
7) 唔好收任何咭片....因為D媽咪或經理覺得比咭片好似好Q型咁.....我成日去都比我.....痴線....
8) 唔好用電話影相或短片.......
9) 唔好同D女女交換電話號碼......
10) 唔好任何食地方任何紙巾或牙籤.....
11) 唔好亂食......驚肚痛返香港要睇DOCTOR......

始終家家有本難念的經.....
以上各點.......如果閣下老婆或女朋友係一個唔鍾意你返大陸或者佢眼好利既話...請緊記緊記.....想離婚者或同女朋友分手例外....

請問各巴打有無補充呢!?!

升級  45.56%

二星會員

12:唔好換人仔啦,有人民幣就記得返香港前俾乞兒^0^

升級  49.58%

三星會員

玩得安全是~~~好事!
但要玩到咁~~~~不於唔好玩啦!
厚地天高~~堪歎古今情不盡!癡男怨女~~可憐風月債難償!假作真時真亦假 ~無為有處有還無!