winning11

查看: 4200|回復: 6

一篇港女踐踏內地女子來自高身價嘅文章

升級  58.75%

三星會員

男仕們:香港女仔有幾好,
你自己睇啦!唔好成日話香港女仔"懶矜貴",
但事實上又真係貴得有道理嘛!!!!!
香港與國內女子不同之處 .....

1.前者識搵錢:後者等人俾錢

2.前者只想搵一個老公養:後者要搵幾個老公養。

3.前者肯同老公供樓:後者無諗過要供樓。

4.前者無錢,點都靠對手搵錢:後者無錢,香港政府俾錢。

5.前者性伴侶少,花式唔係好曉:後者性伴唔少,花式新招 樣樣絕招。

6.前者乾淨淨,後者驚有性病。

7.前者五百呎樓同你慳到似隻狗:後者五百呎樓嫌細唔肯入門口

8.前者大肚返工迫車迫到四圍嘔:後者坐嚮屋企馬桶侍候。

9.前者家庭開支兩人支撐:後者家用唔洗旨意減。

10.前者返工前湊返學,放工接放學,之後仲要去買送:後者送完返學unun腳,嘆茶或
者打麻雀,之後先去買棵蔥。

11.前者辛苦想同老公呻,老公一早去左訓:後者揀定睡衣同pose,老公仲答幾多分。

12.前者"老公幫手洗碗得唔得?",老公話你唔賢良淑德:後者洗碗洗咩咁鬼急?聽日洗都仲得。
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  6.67%

二星會員

咁我覺得又唔可以咁比既

2地既文化同環境生活都唔同

升級  18.42%

三星會員

睇通睇透,男人寫的,?

升級  43.83%

三星會員

發覺原來台灣女仔好d..

升級  50%

三星會員

X 啦,寫呢篇野個女人簡直不知所謂,香港女人自私程度唔會輸俾大陸女人,同你捱??? 佢叫你食屎呀

講咩都冇用,一樣野贏晒妳:養大陸女人平過養香港女人多多聲

我只去過臺灣一次,都覺得臺灣人唔錯,可惜太遠....,唔方便
近近地澳門女人(良家婦女),都非常唔錯,腳踏實地,講野似人話,香港果d??我嗱!!!

升級  27.75%

三星會員

其實....新加坡囡囡.....仲好呀........