winning11

查看: 3972|回復: 2

[中 國] 台灣老千滾友 vs 上海交際花

升級  78.58%

三星會員

呢單野真人真事,不過發生o係幾年前,今日見得閑寫出黎同大家分響下.
本來以為我地香港人玩女算死草,點知拍埋呢位台灣滾友真係要好好學習:

話說呢位台灣滾友o係某名牌時裝於上海的Fashion Show內認識一件甚索上海model,立刻dap駛糖 可惜件model扮駛高姿態,好明顯想吊大魚. 台灣見佢咁款亦不動聲色,懶正常社交咁同佢吹吹水,條女傾傾下講到自己剛好考到車牌,打算買部車代步方便出show咁話,仲話自己新牌都係諗住平平地買部Honda Accord揸住先(扮駛野 ).台灣佬立刻話日本車點襯得起你咁靚女丫,起碼要寶馬喇,條女就話你送呀? 點知台灣佬二話不說,話送部全新325i俾佢.條model當場俾佢嚇到呆,心諗一係條台灣佬吹水,一係今次自己中大獎 都唔知點反應時台灣佬已經約佢第二日下晝係寶馬showroom見面揀車,話自己係做大生意,送三幾十萬禮物俾客好平常,之後仲好有風度咁同條女告別.
到第二日件model用十五十六心情,姑且去寶馬showroom睇下台灣佬會唔會蒲頭,諗住俾人呃白行一趟都唔會點蝕底 .去到見台灣佬居然已經係度,仲有賣車經紀招呼緊佢,成果人當場開心到癲 心諗今勻真係中頭獎.條台灣佬懶有風度咁俾意見幫佢揀顏色,仲立即拎一萬銀現金出黎用條model名落訂,尾數係兩星期後出車時找埋.到呢果時候model開心到自己老豆性乜都唔記得,諗住自己搵到張長期大飯票,對條台灣佬千依百順 跟住兩星期任條台灣佬點玩都得 ,乜要求都逆來順受,仲要扮到自己好enjoy. 兩星期後約埋去出車時條友當然人間蒸發喇.

by - nickmayhenry

升級  34.33%

三星會員

呃西係咁上下啦! 台灣佬仲未夠高,
轉頭連訂都拎得返就 prefect 喇!
不過呢D野唔洗羨慕,因為一定會有報應既!

升級  93.5%

三星會員

呃西小?人邊度都有!不過條女都係....唉!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"