winning11

查看: 3770|回復: 4

[anticsl報告] 骨運其差的一天...3連敗

升級  40%

二星會員

今日一個人硬膠膠,早收無野做返大陸DUP骨
先黎個正骨,返主場,0係交通樓問支客先知,$48/3粒鐘 promo做完
算啦,差少少,不嬲都知個場D骨女唔係靚,不過今日0個個真係...........
算啦,正經DUP完去邪骨好過

去左LAI C搵紅牌,@) ,不嬲都知佢難點,
今日抱住博一博心態去試
去到18:40到,個場無人,@)返夜,唉算啦.....
問阿龍早班有咩好介紹,佢就比左幾個NO我,
唔係咁0岩,本來想走(我特登唔沖涼,唔換3,有咩E郁走人)
佢見我咁,即刻問我點邊個,即CALL佢地返
我問@)等幾耐,佢話20 mins,OK啦,其間我一直唔換3
心諗咁好彩,咁都試到
點知,@)係20分鐘到到左,不過面口唔係幾好睇
心諗PK,原來@)本身有野做緊,阿龍夾硬CALL佢返黎
OK啦,照入房,@)因為太趕,咩都未攪好,妝無化,咁0岩佢尋日訓得唔好,頭髮又未整
真係見到佢最真一面,不過還好女女真算專業,態度都好好,服務佢係幾唔錯0既,怪唔得咁紅
不過佢真係唔在狀態,有D呆,個樣好累 見佢咁,我都放左佢走,因為都唔關佢事
怨自己無骨運

原本返屋企,不過心有不甘,無理由唔HAPPY返歸
咁再去另一機場大家好熟0既 KHO,諗住穩陣啦,D女出名放
一上去20:30又係3都唔換即睇水牌,睇下心水NO係唔係到
就*( 啦,同經理點左先沖涼,穩陣D好,知自己今日黑仔, OK無問題,沖涼

沖完涼即上房,等左一陣*(到左,個心定晒
開始啦,吹左陣水,黑仔0既事情再次發生
原來條女約左男朋友食BUFFET,我20:45點佢,攪到佢食唔到
雖然女女口中,沒事,沒事,不過好明顯佢已經心不在焉了
我已經覺得唔係幾對路,果然唔夠幾分鐘,條女話自己肚痛想走
比佢走啦,留住個人留唔住個心,但心諗,想我以後點你都難

攪左一輪,輪左個##黎,是但啦,今日都心淡啦
求奇個樣睇得下,身材OK就算
黎到,個樣又係無化妝 ,是但啦,又唔係咁差
坐低又好好傾喎,講野都幾好笑,如果去KTV遇到啦D就一流
PART 1按得係幾好,幾夠力,都唔錯0既
PART 2原來惡夢先開始, 囉野囉成2個字有多
跟住,落油RPP,落奶水,波推,普通啦,OK 0既,不過因為女女波唔大,無咩感覺了
到果凍,本人其實好怕,叫佢唔使,點知女女好盡責,照做 ,仲噤住我個頭,夾硬用果凍了我耳仔
我真係最憎,佢都無知覺......唉,算啦
到打JJ佢落完油扮樹熊,即係打側身訓0係我隔離
唔好以為好正,呢個係完全防守0既姿態
佢個頭頂住我心口,我全程聞佢頭髮,即係佢唔比我車,連面都唔比咀
波淨係揸到一邊,因為另一邊貼住我個身
下路夾到實一實,食奶又係無可能
中段我都有反客為住0既,壓返佢,不過佢左宿加宿咁,無晒MOOD
佢就係咁用呢個樹熊姿勢完事,其間我完全放棄進攻
一粒聲都唔出,條女仲好意思叫我CALL佢鐘,慳D啦,電話都唔要
條女知我唔LIKE,即刻收聲
出去沖涼,LOCKER仔,經理問我點唔點,我只係講左2個字: 徒錢

算啦,當破財擋災,今日黑仔之旅結束

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

咁唔好彩,應該去黑店區投訴!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  33.33%

二星會員

呃~~最近啲场都系咁

升級  3.33%

三星會員

thanks a lot ching, i will go to try try

升級  1.85%

二星會員

好黑仔啵你