winning11

查看: 6949|回復: 9

[neu報告] 金龍華 15日臭格的自白

升級  78.58%

三星會員

近日有傳DG稍有暗湧,風雨欲來,
遂轉貼以下,希望眾兄弟提高警覺,善哉善哉.

國慶前夕, 各師兄吊西嘅照吊西, 唱K嘅照唱K, 歌舞昇平~可能真係未見過ko大蛇呵尿,
以下落黎就係我一位岩岩由臭格死番出黎嘅師兄自白:

背景: 金龍華
犯事: 嫖妓
師兄被捕過程:  (我用"我"黎代入師兄心情)

"女上男下左一陣, 突然ko 撞門, 嚇到條囡跌左落床, 我就剩係拿住條毛巾褲都未著"
ko 甲: "你們在這做什麼ya?"
師兄A" 咩事ar?"
ko 甲: " 我們懷疑你們從事色情活動! 通通戴走!來~穿回褲子"
師兄A: "唔關我事ar....唔關我事ar!!"

我同成楂師兄坐左起架大車度, 個個都衣不稱身, 有D師兄大大聲話做咩捉我,
按摩都要拉ar!?!有D師兄話要返去羅野, D野仲起裹面,
坐起我隔離果件囡囡起度哭........大佬ar....我都想哭......
Bom一聲, 佢地推左我落椅坐, 我望住周圍, 除左得個電話, 面前一張桌, 一兩個ko, 咩都無,
我個心好能震, 手心D汗要用個~標~字黎形容, 雖然無鏡, 不過肯定面都青埋

ko乙: "先生, 你犯事wor~你參與色情活動, 損害國家形象, 你有無野要講?"
師兄A: "我唔知wor~咁而家點?"
ko甲同ko乙講左一輪野, 跟手戴左我入另一間"房"

所謂"房"其實已經係臭格, 雖然唔臭, 但係咩都無, 又係得張椅, 我就坐左起度,
一路等, 一路等........等到唔知咩時候, 我好驚, 個心好震,
我即刻諗緊屋企幾咁溫暖...又諗番起份工, 老細唔見左我會點?我一去不返,
老婆無lala等極我都唔返, 佢會點算?!我如果比老細當我擴工炒左.......
at.....一聲, 度門開番, 又一個ko又入黎,

ko丙: "出來"
師兄A: "我幾時先走得?!我俾錢你地, 幾時走得?!"

佢地又戴我去左一間有廁格嘅房, 有張床, 但係我並唔感到舒適, 我反而仲覺得驚....
做咩戴我入黎呢間房ar?!正式坐15 日ar?!我要即刻走ar!!!
聽到ko腳步聲一步一步咁離開, 直到無聲.....

唔係ar ma?!咩都唔講就捉左我黎呢度?!?!?!?!我要打電話!!!雖然唔知打比邊個, 但係我要打電話!!!
卜街la...我真係比人拉左...點算ar?!!?聽日走唔走得ar?!?我手機, 銀包咩都無曬, 而家即係點ar?!
隔左一段時間, 果段時間真係好耐.....有人送野入黎食, 我咩都無胃口,
我狂問呢個送野食黎嘅人我幾時先走得, 我D銀包起邊度, 我手機起邊度?!我係米簽個名, 比D錢就走得?!

送野食職員A: "我不知道ma, 陣間你同隊長說說...."

送野食職員走後, 我叫天不應, 叫地不聞 , 又唔知等幾耐果個所謂大袋長先肯見我….
但係話曬驚左一大輪, 又餓左咁耐, 食少少野la 唯有…….但係真係咩味都食唔出,
剩係好想快D出番去 ……呢一刻嘅我, 同監躉有咩分別ar?!爭在隻腳無鎖埋個鐵波者點點解會咁gar!?
個個吊西唔捉, 我吊西先捉…..吊你老味…!!!huhhuh…..huh….huh

at…一聲, 門打開la…今次又一個ko 入黎, 做咩佢腰度佗住碌棍gar?!唔係打我ar ma ?!
唔係……………通我櫃ar化?!............嘩!!!唔好搞我ar…
我好弱gar…我會漏屎……我會死gar……

點知個ko同我講: ”食完未? 我戴你去見隊長”佢都算好有禮貌咁的起我,
同我又入另一間房, 今次係入番開頭入黎果間…

呢個斷估係隊長lo 掛…個肩頭多佢地幾樣野…不過個樣好鬼柒 , 咁都做到隊長嘅…
佢同我講左好鬼多野…又話知唔知我咩事捉左入黎…根據《 治 安 管 理 處 罰 法 》..打擊乜乜柒柒,
其實我都聽唔入耳, 剩係聽到最後我要被拘留起拘留所, 如果我唔服嘅都得, 可以申請司法程序…
不過佢地已經搜集左足夠証據, 如果我認罪嘅話, 佢地遲下會安排悔改書比我簽,
我聽到咁樣……個心都灰埋…即係要正式入臭格……無自由,失自由….傷心痛心眼淚流……
我即刻問佢要坐幾耐等簽悔過書,我要打電話!不過佢真係好野,用D講左等於無講嘅說話:

”我地會安排, 起呢段時間, 你可以起………又再乜乜柒柒 …都講唔到我想聽呢野…

好在之後比我打電話…我首先應該要打電話去公司……卜街…公司咁夜邊會有人?!第二日先打…
而家打去屋企…真係唔知點講好……唉…不過佢地會唔會又話打去我屋企之類果D ar,
叫屋企人續我果D gar?!咁米揚曬?!咁我點算ar?!!卜街la我老婆實行離婚都得la

“先生, 我地會幫聯絡你屋企人關於你犯嘅罪行, 另外仲要交出罰款五千元, 手續會起……點樣點樣…”
我突然隻眼好多雪花…好朦……好黑………就咁暈左

起番身之後, 佢地送左我落臭格…我呢15日地獄之旅開始……我真係好想死…好想一野撞死佢算…
咩都無la……家庭散硬……老婆離硬婚…點解會咁黑仔gar!?!

我坐左起度喊…咁大個人…第一次為左自己嘅野喊……之後點算…?!

呢個師兄之後坐完臭格出黎, 屋企知道, 老婆知道, 老板知道, 唔使講都知咩結果,
而家佢唔敢上大陸, 唔敢叫g, 成個正人君子曬….真係好恐怖

睇完之後有咩感覺?你地可以當古仔咁聽,不過如果時運低同呢個師兄同一樣命運嘅話……

如有雷同,實屬不幸…

點都係要成蟲果句話:“對奶大與小,紮炮好緊要,望左望右,無ko先做上馬準備,咁先稱得上係真功夫!!"

笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  30.75%

三星會員

好得人驚呀! 睇嚟YD仲有排搞呀!

升級  1.48%

二星會員

人間無淨土, 何處是桃園~~

升級  21.11%

二星會員

@ @可怕

升級  59.25%

三星會員

袋多謝包膠,提醒。

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

好卵驚!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  32.22%

二星會員

升級  36.67%

一星會員

好得人驚呀! 睇嚟YD仲有排搞呀!

升級  57%

三星會員

真係好恐怖, 好恐怖 !!!

升級  13.92%

三星會員

QQ
澳門係貴D,遠D,卻是安全而且有多國佳麗.