winning11

查看: 22362|回復: 14

[馬榮城報告] 沙咀 仁K report (有圖)

升級  45.33%

三星會員

10/11 星期六
下午接到子龍兄電話,問我上唔上去仁K. 當時有老虎在身邊  ,唔方便講野,唯有話遲D覆

之後同隻老虎睇戲食飯後送佢返屋企後就立即過關踏上"精"途  

打俾子龍兄,先醒起無佢大陸電話 ,好在我有花心大陸電話 ,通左後問地步,咀咀仁K緊,好半個鐘上到來啦

去到K場,我係最遲去到果個,個時都已經十一點幾,先晒個"lum",後選女,可能太夜了,D女gei 質素麻麻  

C兄們D女都俾我果個好,我個條女好放,好玩得,但就令我有少少反感.但只怪自己太遲上到來.算啦條女一見到我就大打車輪

咁我就問佢係咪對個個客都係咁,佢話唔係同埋佢唔當我係客(甜話但我唔會沉)又話上到床都咁對我,問我過唔過夜

一聽就知佢想我包佢夜啦,我都好醒咁話睇下你表現同埋跟大圍啦.跟住以下所講gei就係戲肉啦  

我同馬超兄一同落去開左兩間短房,入到去條女好似想食咗我咁,一路車一路除,自己除完就除我.我果時都玩下佢個波仔先(32A)

跟住佢就話去沖涼先,又得.沖完上床再車過,跟手自動波去吹,E,呀女你都好環保喎,但你又吹得我好爽喎.同一時間我已經玩到佢西水長流

吹到直筆甩之後就上套做啦,先來個女上先啦,嘩條女真係痴線嫁係咁騎,騎到我死咁樣,心諗好似你做我多過我做你喎,叫佢收一收制先

跟住到我男上,第一次反客為主,入咗去-左幾下後佢問我鐘唔鍾意佢,我當時精蟲上腦梗係老西都答你鍾意啦(心諗你做戲俾我,咁我咪交返戲俾你囉)

跟手佢又話真係鍾意我,仲叫我不如除套同佢來過真軍,我立即say no啦,佢問我係咪驚佢有病,我話唔係(事實係)

我話我驚我有病野左你就唔好啦,佢又話唔怕叫我除,我-啦,當我真係第一日出來玩嗎? 玩到咁上下又叫佢轉狗仔啦,後西入幾窄,有feel

最後掛鼓完事.之後再沖多次涼,又想車我,我話洗口先啦你.之後出到去用我電話打俾佢(想有我電話no.),又話我唔打俾佢就知死, 真on9

之後我又扮下野話會掛住佢同佢影兩張相啦,其實係出report之用  之後上返K房,馬超完來早我10分鐘已經上咗來,但sinking未返

我以為佢雙飛,但完來佢1Q,但早我20分鐘落去,仲遲我15分鐘先上到來,嘩真持久(我都做咗40分鐘啦)....

之後大伙兒食串燒, 好食,好抵,正. 之後再去打桌球,好玩,又平.

係度要特別多謝果晚所有兄弟 子龍兄,你做搞手辛苦晒.  花心兄,我上來上得急唔夠人仔係身,多謝你借住俾我先.

sinking兄,多謝你果晚改進左我打桌球的技巧. 最後多謝 馬超兄,陪我一齊返香港

今次共用左車費$90,女錢$340(包tips),K房$130,房$100, 食野+打波 $50  total=$ $7xx but 開心$無價

升級  4.75%

三星會員

有外國妹feel

升級  90.92%

三星會員

哇~~~洗成七百幾蚊咁高消費,
我同襟兄加埋都未洗咁貴呀!!

升級  2.96%

二星會員

good report C hing, actually the girl ok a...

升級  61.85%

二星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2007-11-14 03:47 AM 發表
哇~~~洗成七百幾蚊咁高消費,
我同襟兄加埋都未洗咁貴呀!!

嘩~~ 咁玩法.. 好似差唔多啦喎... 可能我未玩過平野啦~~ 唔通c hing 你地仲有平玩法??
指教下好喎~~

升級  46.67%

三星會員

條女都OK呀...不過唔係我鍾意個隻型號
本人目標係要滾遍世界各地既囡囡...

升級  83.33%

一星會員

真係好似完全無波~~~~~有無其他相呀老兄~~~

升級  16.3%

二星會員

有D貴~~~~~~一個人來講~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

升級  11.85%

二星會員

girl is not bad...

升級  17.41%

二星會員

This girl is OK. Which KYV did you went to?

升級  40.08%

三星會員

girl ok war !

升級  59.33%

三星會員

都唔係好差
食神

升級  0.37%

二星會員

very good report thks lot

升級  69.25%

三星會員