winning11

查看: 9447|回復: 4

新手"鴻源桑拿(大酒店)報告

升級  30.74%

二星會員

30號應身處內地的92542240邀請去淡水尋花問柳,一收工我同另外一位朋友即時10秒秒坐車過羅湖坐和諧號上去,過關個時,眼見人流不多我的C君人友人同K2話"今日都唔是好多人啫,應該好快到啦"
點知去到客運站,即時頭都痕埋,只見個度人山人海,一望無際,長話短說,由7:00等到8:45分我們兩友条終於上到車,點知一上車無奈竟然發現位司機大佬唔識路去淡水,一問之下先知原來是其他地方抽調過來的,之后有兩位熱心的阿伯,出埋GPS指點個司機點行,開始都好順暢點知坐左半小時先說行錯路,原先應該上高速,家下都唔知去左边,兜兜轉轉又塞車,又找路到00:30先到淡水,真是乜Q興趣都88。
去到目的地打比92542240,系鴻X大酒店大堂匯合,先去酒度開問房休息下,然后殺上去桑拿。
去到桑拿部即長都算好友禮貌招呼我們三条友入房,不過我們椅都未坐暖,他說出去拿茶比我們喝,茶就冇來,一開門有十几件身穿透明黑色衫同黑色內衣褲的女女入左來,入到來指定動作"先生你們好"
有女女好開心,不過我更想要杯茶,我問陪長茶呢,条契弟回答說"選一個先啦"
之后我們又叫個男部長叫D所請的陪長級女女來睇睇,原先以為D部長會索D,點知入到來又期待,跌到失望,有冇攪錯呢D部長倒貼都吃唔啦,仲屎過D女女。
唔理咁多,之后小弟要左咱件來自湖北的女女入房,一入到時小弟已經迫不及待除衫,一心想來個水床按摩,先消除坐左三個几小時車的疲憊,點知入到浴室条女同我說張水床冇氣,玩唔到,小弟即時[email=#&@$]#&@$[/email]&#^&^&#,叫個服務員要求換房,唉,無房谷主上馬上!
站系浴室,条女都好細心為小弟沖身,小弟順便玩玩女女的奶頭,哇......条女個奶唔大,不過個奶頭又長又大,成粒提子咁大。
沖完涼小弟首先系床度執一劑先,然后先做服務,服務都OK,波推,毒龍鑽,吮腳指樣樣齊,做完服務又執多劑然后上返酒店覺覺朱。
系過程中系咁叫条女比我影相都唔肯,最后激起上來,將她推系床上,不过都只影得后半身兩張,希望各位大大見諒。
今次小弟玩左120分鍾/RMB270左右
如果玩部長追70分鍾/RMB300
雙飛70分鍾/RMB2XX(嫌時間太短冇留意)
部長雙飛120分鐘/RMB600<-更改

升級  30.74%

二星會員

各位大大點加圖片呀

升級  9.26%

二星會員

我喜歡~~~但好遠路

升級  10%

二星會員

from the back...ok wor...

升級  64.44%

二星會員

thank you for the photos!