winning11

查看: 1417|回復: 5

[weggie3388報告] YD時期 SZ 冒險樂園 巴登街

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

本人最近update : 2009-09
最近有師兄去過,仍然有CP服务, 2 hrs  2 Q, 口評話OK
收費:$@* (普通),  $&* (部长)

忍無可忍 的可以去試下  !!

深圳 預穿休閑會所
时间:2009年2月14日
地点:深圳福田區巴丁街xxx號工貿樓(勞動保障局旁)
价格:#(* 全套
优惠信息:暫無
服务评分:80
安全系数:80
技師数目:目測應該有15個左右
简单点评

在上星期六晚,經高人安排,約了那對姊妹花玩雙飛!於晚上11時左右到達,
老總安排進房,進房後覺得房間都好新淨,那對姊妹很快就來到,
見真人比照片靚,滿面笑脸,令人感到很舒服,抽過水後,馬上幫我脫衣服,進进浴室後,一前一後地來服務我,
我就雙手一前一後地玩,她們2人的皮膚很白很滑,波波不是很大,但乳頭是粉紅色,好玩極了!

然後姊姊在前面做body和水中蕭,而妹妹就在後面做body和攻我後欄,真是爽爽了!
上床後,提供的服務如下:
1)一上一下or一左一右地提供DG方式的服務,
因是姊妹的關系,並不怕食到對方的口水,跟著就一人捉著我一隻腳來踢波,真的很久無雙腳踏4個波波了,

2)到做body時,可能姊姊覺得妹妹做得唔夠pro,就叫停個妹睇佢點做,妹妹又专心學喎,
我就看著前面塊鏡,睇著姊姊专心教那個樣時就覺好可笑!

3)轉身後到吹蕭時,姊姊就食蕉,而妹妹就食荔枝,然後又換位再食,乜的水果真的咁好食,點解食咁耐呀!

4)攪到我慶合合,就妹妹先上馬,佢就係咁騎我,不停咁叫,而姊姊就係咁親我乳頭,接著就到姊姊上馬,
感覺姊姊幾痛愛妹妹,佢叫我射在她體內,不要益佢個妹喎!

5)完事後,分一左一右摟著佢地在床上休息,因在天花板有塊鏡,佢地就不停咁在此扮嘢,
佢地一個在左腳跟另一個在右腳跟處有個小圖案,她們將腳放在我肚上來顯示圖案時,在天花板的鏡子中看到幾美麗!

她們叫我來多一次,我就話要等下一次了,跟著結帳走人,往水立方再玩了!
無拍照,這次行用了RMB800!

WET 仔 == 單拖探險家

升級  56.3%

二星會員

全套
即是包什麼呢

升級  27.78%

二星會員

咁貴點樣吸引D人去玩呀!

升級  59.25%

三星會員

好野區,多謝包膠!

升級  10%