winning11

查看: 9491|回復: 8

[我個仔李澤楷報告] 世界最高峰“皇悅”人肉珠穆朗瑪峰

升級  60.25%

三星會員

大家好,好耐無見,近排點呀?有無發到財呀?小弟慶幸在股市執到差少,所以港幣一路貶值都叫做補到下,無咁傷啦!
見到呢度近來有位喪do男出野出得咁過癮,閒話休提,講dup骨!!!!!
今次去既,係經常都有人投訴既”皇月”,點解會去?咪就係俗務纏身唔去得遠囉!我都想去東莞,想去上海,想去泰國……
講番間場,其實,呢度個118港式,大家expect可以玩得幾盡?可能我都係叫做踏實既生意人啦,我覺得呢個世界付出同收入係成正比嘅,當技師只係收得幾十蚊,唔通會俾人摷勻全身咩?我唔覺得會囉!
講真,呢間酒店場,按摩房真係唔錯,夠大,冷氣都叫做夠使,感覺亦都乾淨,就算做港式都係咁既房,ok啦!至於骨女,呢度擺明係sell胸前偉大,所以當我知道呢度新推隻只係收238既珠峰式,我就即刻立定心腸去試
珠峰式係乜?睇名都知爬山啦,唔係唔明啩?第一目標係呢度出晒名胸前偉大既孖棍或者*% ,好可惜,佢哋竟然同時返早,我夜晚十點去到,收晒工添!
咁點算?唯有順其自然聽天由命啦……而今日既女主角就係—衫仔!入到房,幾好禮貌,不過就唔太主動講野,算啦!至於樣,輪廓唔錯,可惜係皮膚差少少,成日日夜顛倒,我體諒;至於玩呢隻式既終極武器,同我本來兩個目標相比,梗係無咁勁啦,但係睇下佢條波坑,應該都夠用……
一條坑點樣對付一條腸,相信都唔使我講到明,大家都係成年人,唔係唔知呀? 我想講既係,呢間場d女耐唔耐就俾人投訴格手,玩呢隻式就唔使擔心,試問唔解放上身又點能確夾呢? 俾衫仔夾住上下咁擠壓咗十分八分鐘,小弟已經有少少急意……最後,當然係全數豪邁咁噴射係佢個胸上面啦,好彩佢feel到調教下個角度,射濕人地塊面就唔好啦!

總結:238,推到出我就覺得係抵既……尤其係呢度既技師,真係好Q大!

註:有巴打pm問我先記得,$238呢個價係星期五雜誌價,一係拿書上去,一係講明睇書上去先有呢個價位,否則原價係要$3x8的,請注意

升級  87.17%

三星會員

WELL DONE...............

升級  56.67%

三星會員

李生報告,拍下手掌先

升級  56.67%

三星會員

呢個女仔,我上去影相見過,幾斯文亦都幾聽話

升級  28.08%

三星會員

QQ
我啱呀..頭都好得
曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,
到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。
如果個天可以俾機會我番轉頭既話,
我會同佢講我愛佢,如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係一萬年。

升級  8.5%

三星會員

師兄、相頭都好得呀!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

李老闆, 好掂呀.

升級  0.67%

三星會員

well done , MR. LEE
hello

升級  3.7%