winning11

查看: 3989|回復: 6

[中 國] 我響麗C好恰D麼???

升級  17.41%

二星會員

唉!!灰膠晒!!!

點左個人人都話好的BG,0230左右BG入到黎按幾按就開始有微言...你係唔係覺得冇咩感覺呀?又話我好硬(個背脊好硬)我同佢講如果妳按到累妳可以踩上去呀...踩左一陣又話仲未食野所以冇乜力,想食粥,問我得唔得~我咪話...好丫~佢就打電話~之後佢又話電話打唔出去,我叫佢打我果個~佢打去永和要左個唔知咩咩玉米粥幾蚊泡菜打完又再按左陣跟住電話響話外買到,佢話食完返黎先再同我按~我咪話好呀(冇得揀...唔通唔比佢食咩!!)食咗十幾分鐘返咗黎~跟住仲要同我講話未食完,我問佢點解食埋先,佢話怕我等得耐所以入返黎先~之後有人腥左個SMS比佢,(內容係:剛剛答應妳買宵夜打包比妳食,冇呃你啦【咁上下】)跟住就開始例行工事,我諗十分鐘到啦...完事~佢幫我清潔完之後就出去洗手~洗完返黎就問我可唔可以落鐘,因為有客等緊佢,(我望望時間3點8都未夠,佢都開到口問咯,唔通我話唔得咩!)咁咪話好囉!!!跟手BG話幫我拎被入嚟~不一會...BG放低被鋪...正式落鐘

正當我開始整理被鋪之際...

呀帶帽主任就入嚟話E+冇晒房,叫我出大廳等...到時有房果陣再入返房,我問...你冇第2D房喇咩?出大廳等其實唔係D咩大問題,但係點解又係我先!!!今次已經第3次!!!
點解佢唔試下嗌其他人出去等先~~當我行出去果陣根本就仲有吉房...眼見都起碼仲有4間房冇人啦!!!未至於佢講嘅因為E+冇晒房~所以要我出大廳等~本應想妖膠佢的,但係實在谷卵氣,野都費卵事再同佢講野~一膠走入去沖涼,畀錢...埋單走!!

升級  20%

一星會員

深表同情

升級  2.96%

二星會員

咁你仲去ga......o的服務咁都得......

升級  6.67%

二星會員

今時今日咁既服務態度,真係幾仆街下
對CHING深表同情

升級  36.67%

一星會員

深表同情.愛莫能助.

升級  1.48%

二星會員

服務咁差? 慘慘慘
戰神 該用戶已被刪除