winning11

查看: 15711|回復: 8

[weggie3388報告] 神神秘秘上新X港

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

之前部手機丟咗,冇咁好彩搵得返,攪到有"性"功能 需要時搵唔到部長。
直接打去前臺就話只有"大堂"項目。
攪到我唔敢去,要搵到蓮糖,布桔搵食,勁冇癮  !
琴日行過東門,悶悶哋,直踩上新X港探吓風。
蝦!個衰鬼部長 咁啱企係前臺,我仲唔成機吊佢一餐咩!唔好誤會,個部長係公嚟嘅。
佢問我:"点解咁耐冇幫襯?"
"大佬呀!YD呀!打嚟又話剩返大堂項目,唔通上嚟摔脚咩?"
下省略一千句廢話......
我問:"咁而家有冇先,乜嘢價?"
佢答:"有,好多!不過而家收##*"
我問:"咁收我幾多先,係咪服务照舊先?(90分鐘,吹完做1Q)"
佢答:"係,你係熟客收#@) 啦!"
刁!减十鯪蚊,都好啦
我叫佢搵D後生嘅 嚟揀下,我入房先 (其实係想搵吓個位放相機 !)
3分鐘唔夠,部長拖条女入嚟。我心諗:乜唔係幾個咩?
咁嘅情况即係CALL唔到女上嚟! (呢D日子点會放低D女係度,搏拉咩!)
条女好熟口面,牌號我仲記得,佢唔係返咗鄉下咩?!唔見三幾個月,乜殘成咁多嘅?!
唉!粗略記得呢個JS服務都OK,算九數啦!
呢度服务都係基本個D,之前按十分鐘膊頭至除衫冲凉。
冲凉就有手,波,鮑魚同口嘅服务,約1O分鐘左右啦!
不過佢上床後吹得好有技巧,又識得賴我下面袋袋同心口⊙⊙,我又可以用手指挖幾吓妹妹,兼且可以舐一陣撻,爽!但係衰在唔肯打茄輪!返正我都唔鍾意佢D煙味,算數!
今次由佢騎上嚟到我交貨  都玩到15-20分鐘,以我嚟講合格囉! (冇搽六神丸噃!其實出咗之後我都唔理繼續插咗兩分鐘,結果個袋同我小周就分開咗,反而留喺個窿入面!)
全套服务一個鐘有找做完約凉、走人,全套服务一個鐘有找。

WET 仔 == 單拖探險家

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
對唔住,呢版唔是我管
你咁講即是個四條仆街版主失職
人嚟,家法
捉個四條仆街插菊花
wet仔,你可以屈佢地請叫雞喇
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  97.04%

二星會員

环境一般啊,D女得晤得啊???
我不帅的,不要爱我

升級  46.67%

一星會員

环境一般,照楼主的意见来睇,性价比还算可以接受吧!

升級  1.48%

二星會員

又舐撻~~~ 唔通係畢先生Fans

升級  20.5%

三星會員

多謝報告!YD都係睇邊個後台勁

升級  1.11%

二星會員

Photos not clear, but I will try next time. Thank you.

升級  8.15%

二星會員

笑看天下美女,飽嘗人間艷福.在痛苦的過去中迷路.......

升級  24.81%

二星會員

好正, thank you