winning11

查看: 13501|回復: 11

[weggie3388報告] 暴風雨下羅湖區油多場

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

週一去唔到龍華 :經理不肯送果盤,作罷 !!

喺公司查之前網上資料,打的去黃貝嶺,行咗幾條街,有兩家"化"廊、

另外幾條橫巷有類似"之"婆物體 。

所有沐足,休閑之類中心都掛咗大大條紅布:"嚴禁XX行為"

大頭講俾小頭聽,吊唔過 !!

於是再去遠的 ,搭大巴去蓮塘 (但係要搭去"大、小梅沙"或者"鹽田"嘅車),

巴士每站有提示,聽見"聚寶花園"落車便可 ,落唔切喺" 畔山花園"落車也可 。

車站睇到一間兩層高嘅休閑會所 ,不過唔係呢間。係上人行天橋過對面馬路嗰間細嘅!

如果"聚寶花園"落就向右手邊落橋行,(你會見到通寶海鮮酒樓,再往沙頭角方向走)

遲咗一個站喺" 畔山花園"落就落橋後向左手邊行。

間休閑會所喺住宅小區樓下(對正大街羅沙公路),細細間,有涼沖!總好過"化"廊

餐牌方面,有正餐、有”\”餐,都係足120分鐘。

“\”餐有

(1) "螞蟻上樹",即係"油"多餐~~128

(2) "起碼拉亞山"餐,即係B推~~198 (去另外一邊做, 睇嚟都算安全 )

我問有冇得鋤"大"弟 ,部長話呢度冇呢種服務

新試嘅場就睇吓基本功先:即係(1)號餐

房間中規中矩,泠氣夠凍,有部15” LCD。

軟件方面我揀嘅JS係湖南妹 ,"新手",亦都係"生手"。身材睇就“34B”,

後來伸手入去揸就只係“32B”,但兩粒⊙⊙好軟熟,值得一讚!

因為房門有個窗口,唔敢咁狼拉開睇,但我諗應該係淺啡嗰種。

過程中我扮唔知問(2)號餐係有乜嘢食,佢講咗一輪嘢,咪都係嗰D,唔吸引!!

我故意講”B”推唔好玩,推到慶冇得”鋤大弟”好冇癮!

湖南妹話其實有時啱feel都有得相量嘅 !

吹一大輪水我問包乜嘢先 ?

佢話:B推出咗一次咪再做一次囉!不過佢話佢唔吹嘅 !第個JS就唔知。

挑!咁基本?我話醒多一舊啦 ,佢就唔開聲嘞,即係唔得!

咁我話妳要幾多,佢話佢喺度其實未”鋤過大弟”,其他JS話加三舊。

佢都short嘅,太平盛世好多深圳SN場全餐都唔使三舊啦!

我把口緊係話可以考慮,但係都要睇吓佢D基本功先 !

我話:話晒第一次都驚驚地 ,唔敢玩咁大!!緊係要佢今次加多幾錢肉緊啦 !

條女都冇技術可言,咁我就好有耐性咁教佢雙手點搓我JJ,手指點玩我LIN LIN,

又教佢喺我耳邊吹氣同發淫聲!!

吖,條女都幾聽話,又都幾好玩噃 !

本來諗住玩一個鐘鬆人 ,趕返屋企食飯,點知玩足一百分鐘

最後喺我教佢邊鍚我LIN LIN, 邊手搓禾花雀,邊發淫聲,

我又邊玩佢⊙⊙嘅情況下洩洪 ,仲有D水花彈到佢D頭髮上面

見你咁聽話,就醒多你三條啦!原來佢冇諗過我會俾貼士喎!鬼咁歡喜: !

臨走同佢講呢兩日再搵佢”鋤大弟”,睇佢都好期望我~~~D錢!

WET 仔 == 單拖探險家

升級  37.04%

二星會員

謝謝樓主的報告,真希望打風快結束

升級  0%

二星會員

thank you C hing report and i also like to know the name of this SN

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

以上各位師兄,其实都講得好清楚点去,唔会揾唔到!!
呢排仲打緊風,唔敢講得咁白!
我嘅JS係^* (唔太靚,不過算幾斯文)
WET 仔 == 單拖探險家

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
是咪蓮塘個邊呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

去到咁遠玩手作仔呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  12.96%

二星會員

到咁遠玩手作仔呀

升級  6.3%

二星會員

嘩...
掂呀!!!
好野呀, 師兄...

升級  0.74%

二星會員

都好玩有時間去玩玩

升級  56.67%

一星會員

LZ写的够详细啊!

升級  66.67%

一星會員

去試吧!!我覺得都可以的

升級  53.33%

一星會員

photo is the best offering.