winning11

查看: 7084|回復: 8

雙 飛 推 油 創 新 低

升級  45.33%

三星會員

呢 兩 年 羅 湖 區  推 油 新 場 一 家 接 一 家 , 當 然 , 梗 係 搵 到 錢 先 至 有 老 細 揼 本 投 資 , 不 過 場 與 場 之 間  競 爭 亦 非 常 之 大 。 「 呢 個 市 場 一 定 有 得 做 , 不 過 睇 你 點  喺 芸 芸 對 手 之 中 脫 穎 而 出 啫 。 」 一 位 已 經 有 四 、 五 間 場 喺 手 , 短 期 之 內 仲 有 兩 家 新 場 準 備 開 門 既 老 細 咁 樣 同 四 仔 哥 講 。
「呢 期 要 彈 出 嚟 , 一 係 搞 制 服 , 一 係 搞 服 務 , 再 唔 係 , 咪 喺 價 格 上 郁 手 囉 。 」 雙 鐘 港 式 推 油 價 , 基 本 上 已 經 劈 到 去 底 線 : 百 二 、 三 蚊 , 好 盡 啦 。 最 新 戰 線 已 經 開 咗 去 雙 飛 嗰 度 , 以 前 三 舊 水 左 右 既 落 樓 價 , 由 二 百 八 、 二 百 六 蚊 一 路 微 微 下 調 , 去 到 一 個 月 前  二 百 三 十 蚊 全 包 ; 以 為 已 經 到 底 啦 , 一 個 唔 該 , 原 來 低 處 未 算 低 , 開 喺 羅 湖 金 X 行  間 「 活 力 」  負 責 人 話 : 「 雙 飛 , 就 收 ¥ 138 啦 。 」 四 仔 哥 以 為 自 己 聽 錯 , 再 問 多 佢 一 次 , 經 理 堅 定 地 點 頭 , OK , 我 投 降 , 信 啦 。

「 個 價 同 一 人 推 油 差 唔 到 幾 多 , 我 想 問  你 公 司 點 賺 錢 呀 ? 」 經 理 笑 笑 口 話 : 「 呢 百 零 蚊 畀 兩 個 技 師 都 唔 夠 分 啦 , 唔 好 講 話 要 蝕 , 但 一 定 無 錢 賺 。 」 佢 都 算 老 實 。 「 無 錢 賺 既 生 意 都 做 ? 」 「 我 最 初 都 係 咁 問 老 細 , 佢 話 , 呢 個 項 目 無 錢 賺 唔 緊 要 , 咪 當 宣 傳 費 用  , 多 人 講 , 多 人 嚟 , 條 數 一 樣 喺 番 度 。 」 咁 又 啱 喎 。

升級  53.33%

二星會員

I will go asap  Thank you very much 11608

升級  45.33%

三星會員

138真係平爆

升級  56.67%

三星會員

人肉何價呀

升級  28.08%

三星會員

QQ
138雙飛....等我下次試好唔好先
曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,
到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。
如果個天可以俾機會我番轉頭既話,
我會同佢講我愛佢,如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係一萬年。

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

wawawa....

雙飛雙飛又雙飛....都只係死一死....

又要度旗試飛

升級  93.5%

三星會員

嘩去kfc買桶雞食都係咁上下價錢咋喎!真係做到好爛喎!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  46.67%

三星會員

咁底既價錢,但服務一定無咁好...
本人目標係要滾遍世界各地既囡囡...

升級  56.67%

三星會員

回復 #24 情深 的帖子

有咁既事?今期星期五出版之日(10月24日),佢地已經出左買一送一呢個promote.......