winning11

查看: 2431|回復: 4

水圍

升級  1.11%

二星會員

各位大佬你好,請幫幫在下解答疑難,小弟上大陸玩都有兩年多了~~.但其實都係新仔一名.我以前只會去巴登/下沙...後來係呢度見有個巴打介紹水圍.我心思思想去試下.所以請教各位巴打. 1 {水圍其實安唔安全,比較下沙/巴登......} 2 去果D快餐又安唔安全呢? 3 如果帶囡囡去酒店附近有咩好介紹? 4 聽朋友講話好多酒店過左夜晚11點唔俾客人同囡囡上房.......?{唔通囡囡有樣睇/唔俾人地係兩公婆?} 5 仲有我地呢個網站內容太精彩了,版主會唔會怕上面D [k o]都睇呢個網站....... 仲有今期星期五內容好豐富.{水圍地圖好實用  }但果度好似冇酒店..........星期五周刊我由創刊到E家都有捧場,期期都有翻咁上下~~~[ 請唔好笑我擦鞋.] 祝業務篜篜日上/各巴打出入平安.新年快樂............!
快人一步/理想達到~~~Pininfarina

升級  18.15%

二星會員

嗨”

小弟我沒去過咩野巴登/沙嘴”(真的,因為唔敢去).

小弟我正係系水圍玩和羅湖”不過水圍多好多”同時小弟亦覺得水圍係比較安全的”因為好多時桑拿或disco或酒吧,當有咩事都好都會預先通知”(小弟玩甘耐都係)””水圍得,水都酒店,不過就一定比帶女女上去”但好多時到左零晨3點左右都會沒房”因為水都酒店係連住水都disco,所以好早就有好多人去爆房”

招待所就好多.如果講到去招待所爆房安唔安全身?本人就覺得唔係甘安全啦”(私人覺得).不過好多都有鐵門的”如果要爆就要反鎖好d鐵門”因為水圍d招待所有部份都同公安有連系”(聽熟識的當地公安講,不過唔知可唔可信,但凡事都有可能,預防下都好)#會有鎖匙開門”所以緊記要反鎖好......所以小弟爆房都係骨場”又平又安全”d經理有識”都安心好多”

唔知答唔答到你問題呢”

升級  18.15%

二星會員

彭彭兄答得仲好過我”嘻”

係呢彭彭兄”我琴日睇耀x揚威最後見有你地去晶水灣ge報告喔””係咪你黎

架”?”?”

升級  1.11%

二星會員

多謝 AR君同彭彭.你地真係太好了..........感激  wah!
快人一步/理想達到~~~Pininfarina

升級  18.15%

二星會員

點解要叫我做牙君?”嗚.....