winning11

查看: 19745|回復: 28

2/5 (第三回) 淫姦仙境尾勵灣 4P-我,王子,翼飛妹妹,大眼BB囡

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

2/5 (第三回) 淫姦仙境尾勵灣

話說我同王子眺那星之後, 真係要搵番D好野食下, 我就冇所謂, 但王子JJ一定谷壞!!
我地決定去尾勵灣, 是關果度花款多多, 設備齊全, 質素一向有保證, 真係淫姦仙境!!
不過成1點先到, 我刀5旗望太大, 田經理刀差D落班, 佢先帶我地去好近走廊既互動房, 但呢姦房又冇牛魔王, 所以我地想換羅. 田經理話好多房爆左, 但有姦雙人房, 有兩張床, 又有牛魔王, 刀係160人仔房$, 即係每人80人仔, 咁真係幾抵喎, 可以一路自己做, 一路睇住王子做……hehe

入左果姦雙人房後, D囡囡就入黎面試, 第1輪10個左右, 好一般, 不過我驚太夜冇囡, 所以先留左個身形好D既囡囡, 第二輪, 又係10個左右, 今次好多花款, 王子簡左個可以玩口爆吞精, 呢個大眼BB囡重可以走後花園, 不過如果玩就要+100, 我就簡左個9成似 樓翼飛妹妹 既SM囡囡., 要成550人仔, 不過真係好靚架, 19才, 雙腿身形刀好靚架, 號碼係Lev’s牛仔褲一個好出名既號碼系列, 再加易

好啦, 開餐啦!! 我地4個人剝晒光豬後, 王子就同大眼BB囡洗白白玩水床, 我就梗係同翼飛妹妹玩牛魔王啦, 佢首先叫我坐上牛魔王上, 跟住用上面果2條鐵鏈綁住我, 我C眼其實呢過時候好容易受到攻擊, 所以叫翼飛妹妹5好9我C眼, 佢就集中攻擊我JJ同lin lin, 呢過時候, 我透過玻璃見到BB囡同王子洗白白, 然後集中吹奏, 跟住重玩69, 而呢過時候, 翼飛妹妹已經開始幫我JJ帶套, 跟住好似樹熊咁抱住我, 坐上黎騎我, 冇幾耐又反轉身背向我, 屁股向我坐落黎我JJ, 冇幾耐可能佢覺得刀係我吊佢好力D, 所以解左我條鐵鏈, 要我用站立狗仔式吊佢, 冇幾耐我就同佢上床玩傳教士式, 男上女下我就最叻, 泰山壓頂, 我一用利鑽佢耳窿, 佢就成身成頭成面留汗, 重係咁叫爽!!
就係咁抽左佢起碼幾千車輪鞭, 我終於爆漿….今日第3Q , 就係咁比左翼飛妹妹!!! 事後佢話妹妹好痛, 我問佢係咪佢太靚, 所以個個客刀揀佢, 9到今日做左好多獲, 就話今日刀係3獲姐!!

我地arm arm 9完, 王子同BB囡就arm arm浴室內出黎, 我問王子點解5見佢吊BB囡既, 佢就話頭先主要係玩口爆吞漿, 佢話BB囡真係吞晒佢D漿落肚, 一滴刀冇晒!! 為左補充番D體力, 我同王子叫左炒飯 (好似5洗$), 不過5好食, 食玩就做服務, 王子好似好享受, 又波推前又波推後, BB囡好似重羅D保鮮紙出黎9野, 我就叫翼飛妹妹一鞭望住我, 一鞭打我飛支就得啦, 佢咁靚, 我驚反轉身睇5到佢, 所以眼金金望住佢, 耐5中用鼻索佢D女人香.

我同王子又醒起有牛鞭湯, 咪叫BB囡快D去落單, D湯好似arm arm煲, 好夠味, 飲完補品就梗係又想砌囡啦, 今次我同王子交換囡囡玩, BB囡首先觀音坐蓮, 佢坐5爆我反而比我個摩打屁股不斷向上挺佢, 爽到佢係咁捉實我, 跟住我反客為主, 轉為我在上面砌佢, 呢過時候我就梗係一鞭砌BB囡, 一鞭睇王子點樣砌翼飛妹妹啦!! 王子真係好似日本D AV男主角咁, 不斷轉換花式, 又上又下, 又床邊又樹熊, 佢D花式難度款款刀有9.9分, 真係玩到翼飛妹妹呱呱叫, 我就真係冇佢咁有體力啦, 你估我重18~22咩, 我就淨係一招泰山壓頂+車輪吊蟹, BB囡真係好吊得, 反晒白眼流晒滿頭大汗, 但重要伸條利出黎搵野奶, 我吊佢幾千下, 佢重係好鬼享受, 重越吊越精神, 成30分中, 佢一D都5累, 呀王子刀9完, 重沖完涼, 我地刀未9完, 我今日已經係第4Q, 真係吊吊下刀冇腰力啦, 唯有奶BB囡個西啦!!!

我奶左一陣西, BB囡D西水刀好新鮮, 5怪得G王子佢頭先玩69玩得咁開心啦, 跟住JJ硬番D又再吊過佢, 王子同翼飛妹妹沖完涼就黎幫拖, 翼飛妹妹係咁係我後面推我條腰, 王子就渣BB囡個波, 我累左就奶佢個西, 重用手指了佢個西, 奶完就再吊過, 跟住王子話既然BB囡係吊不死, 不如比佢再吊多獲啦, 咁我就比佢接棒, 佢吊緊果陣, 叫我比BB囡吹奏, 好似D日本AV片咁, 但我真係驚BB囡爽過頭會咬我JJ, 所以冇比佢吹, 反而叫翼飛妹妹幫我吹奏同打飛支, 翼飛妹妹真係好野, 終於幫我出左今日第4Q !! 之後王子就專心拖BB囡到床邊砌, 砌左一陣又叫翼飛妹妹同BB囡一齊一左一右咁吹佢蕭, 嘩!! 佢話2個人一齊吹佢, 真係爽--死佢, 我刀5記得王子點出第3Q, 之後我就去左沖涼啦…..

我地arm arm砌完, 就arm arm夠中, 唉….2粒中, 我一向刀話5多夠啦!!! 著3果時, 王子話先醒起BB囡可以玩後花園, 我刀係2+先醒起, 早G係咁就玩DP啦, 不過算啦, 要搽花生醬既玩法, 我刀冇乜經驗!!!

今次同王子雙劍合壁, 真係幾好玩, 我1日出4Q, 刀好耐冇試過, 翼飛妹妹又靚, 大眼BB囡又爛砌, 如果可以過夜就可以玩得重癲!! 可惜我地刀要回港交人, 唯有比家用, 跟住出去比房$, 跟住返港…..5:00到步, 完成4Q之旅!!

p.s. 你地係咪覺我同王子好--淫賤呢, 我就覺得我地重有好多野未玩羅!! 其實我地D窮淫, 鞭--夠D有$佬淫賤呢!! 佢地D party專搵D索囡高鐘妹, 好多時重要係星黎添, 重要係上遊艇去公海玩!! 如果你地怕醜, 咁就真係荷包輸比有$淫, 連JJ刀輸比D有$淫啦!!

所以出黎玩蒲, 就一定要淫!!

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  15.58%

三星會員

精彩精彩!!!!!!!
簡直睇到我刀9硬............

升級  15.58%

三星會員

王子重激,想做通渠王。

升級  32.96%

二星會員

wow 4Q a day very strong C Hing.

升級  59.33%

三星會員

成個過程真係精彩 , 我就最喜歡換 p la 同埋
2 個 GG 一齊 品嘗 JJ 果 P
食神

升級  12.59%

二星會員

後生仔, 勁!!

升級  4.81%

二星會員

真系犀利喔,甘劲噶

升級  37.08%

三星會員

QQ
真是超人,一次4Q佩服>>>>>>>>>>>>

升級  78.58%

三星會員

精彩絕倫,簡直冇得頂,
王子3Q@2個鐘,果然勵害,佩服佩服...............

升級  0.74%

二星會員

真係好忍搏命喎!下下3,4Q

升級  88.15%

二星會員

太性福了,羨慕啊!

升級  14.81%

二星會員

都真係好淫下
Good, Nice

升級  94.81%

二星會員

don't go too tide ching

升級  5.19%

二星會員

good啊,好好啊

升級  53.33%

一星會員

4p+4q好勁啊~佩服......

升級  63.33%

一星會員

看过了,鼓励一个

升級  3.17%

三星會員

Wright you are.Thank you.
用心成就鸟事

升級  66.67%

一星會員

厲害···4P 仲厲害··
少女的祈禱

升級  14.44%

二星會員

師兄 感謝你咁精彩而淫亂既REPORT!!!

升級  14.44%

二星會員

好倫精彩!值得一頂啊~