winning11

查看: 4494|回復: 6

[icksoil報告] CP/美寶 首次出征

升級  33.33%

二星會員

第一次写REPORT,大家比比面唔好丢鸡蛋,斋字。
周六晏昼本來约咗去踢波,点知落狗屎咁大雨,so cancel咗。咁冇波踢,又有精力冇处洗,精虫上脑想揸波,见到咁多C HING話CP米簿几好咁喔,咁就打算周日中午過去赶早場(小弟有些少洁癖,中意赶下午場,觉得舒服啲,啲女嘅精神都好啲啊)。

13点松啲就电联德仔啦,book房。跟住出髮和谐號,一到火车站就马上入站,都算几顺利下。
13:55分上车,25分钟后到。之后联系德仔話有车仔系火车站接送,唔错喔。
14:50左右到传说中嘅米簿。迎面德仔熱情招呼,马上带我上房,就系衫袋AUM张Q庞出來比我,話房费68. OK so good.
第一round,先得3个,不過已经有个几啱心水噶囖。跟住話有花街睇,就马上跟出去啦,见到一排囡囡,有护士、车模、模特、才女等等。 睇到眼都花,仲有一种全身得两块布,唔知叫咩。。
拣來拣去,都系第一round果嗰ABA好啲。本人中意細細粒粒,啱晒feeling,广东MM嘅囡囡,沟~通肯定冇问题啦。
之后入房,起钟冲凉(¥……&%……&……*流程都一樣啦,省略1000字)。
全程服务都算周到,不過有一点要弹弹,口爆唔自觉,要自己提出先爆

有一点要赞赞,第二Q嗰时,囡囡好落力,可能系用缩隧功,入面突然窄到手指伸入去都觉得紧。

最后系德仔嘅带领下落receiption比房费。听讲部车出去加油,要个几钟先返來,德仔马上AUM廿蚊出來比我打的走。

最后一共洗费:40*2(和谐票)+400+68-20=528

总體算唔错啦,囡囡夠听話,好啱feel。

首次report,冇影到相,少少遗憾啦。中间仲有咩要注意嘅,欢迎CHING们指出。

升級  30.75%

三星會員

如果係處男作係非常有水準啦!

升級  33.33%

三星會員

師兄所試的女女係咪!@!?

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

囡囡幾號?
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  1.48%

二星會員

掌聲鼓勵

升級  59.25%

三星會員

多謝報告,時間係咪忽忙的。你看到好多分報告,点解唔加100入多野2飛。爽一陣

升級  2%

三星會員

德仔好掂啊, 服務周到呢.