winning11

查看: 2833|回復: 4

0418 師弟手記 之 2 人同遊 皇室假期

升級  30.67%

三星會員

18 號 凌晨 , 又再跟 JS好朋友 ( 下稱好朋友 , 她剛脫離 JS 生涯 , 不再是 按摩 JS 了 , 準備轉行 )

我提議去 皇濕炸池 , 好朋友話 太貴了 , 唔好去 !!
咁我話我冇錢時 , 就去 皇濕 按摩 , 省錢呀 !!
她也聽到 莫明其妙 ???

去 皇濕炸池 , 當然是跑去 皇崗口岸 買票啦 !! 又有廠車 , 不知幾抵 !!

去到 皇濕 , 不是 太多人 , 找 孖位 也很易

見肚餓 , 點了 3 個 點心 嘆嘆

HEA 多陣 便 入房了 , 兩人均點 港式 推油 , 又是求其輪牌

JS 到 , 就安排
我換褲仔 + 脫去上衣
好朋友就........要脫光上衣
兩條肉蟲 ........ 分開床按 !!

替我按 的 JS , 幾靚女 , 下次單拖去一定再點
替好朋友按的 JS , 好朋友讚不絕口 , 話 VERY GOOD

好朋友幾年未去過皇濕 , 她的印像是 JS 靠靚 , 按摩唔得 !! 但今次她也說 , 跌眼鏡了 !!

之後在房間睡覺 , 原來 皇濕的房 , 關晒燈 , 在外也好難看真房內

我就當然跟好朋友全線大搜查啦 ...... 但也是點到即止 , 費事再來 , 怕人巡房見到 !!

睡到中午便走人

全程 555 元 , 以門票消費 , 實付 318 元 , 每人 159 元 , 太化算 !!

師弟
2009 年 第 70 篇 報告

升級  59.33%

三星會員

我量喜歡 D 房關晒燈外面看唔到的
食神

升級  7.83%

三星會員

倚, 我都帶好朋友去推油先.........!

升級  1.48%

二星會員

全線大搜查.........

興奮興奮

升級  7.83%

三星會員

星期一去完, 真抵玩.
我按港式, 入左泰式房, 外邊真係睇唔到裡邊,
帶囡去玩一流.