winning11

查看: 3281|回復: 4

0415 師弟手記 之 又去 水警人癲

升級  30.67%

三星會員

15 號凌晨 , 跟 JS 好朋友 去了 水警人癲
休息室有近 三份一 客量 , 平日計 , 算不錯了

今天才第一次嘗試這場的雪糕 , 如個 雪糕 CONE 肯換 脆皮的 , 會更正

今天 我按 泰式 , JS 按中式 , 分附服務員安排一間偏遠房間
由於是跟 JS 好朋友去 , 我也費事揀 JS 了 , 求其輪牌便算
幫我的 JS , 個子細細粒 , 但胸前幾偉大 , 露出深媾 , 但我也不亂來 , 按大脾兩側好到位 , 下次有機會再試
( JS 暗號 , 10 包 威潔 扣起 李澤楷 間19電訊公司 )

幫 JS 好朋友 按的 JS , 就--晒鬼 , 話唔X得 , 冇力 !!

90分鐘按完 , 拿拿淋關燈鎖門 , 此場的房確是夠黑 , 我也嘗試在外看 , 真的看不清內裹的人干什麼 !!

至於我干過什麼 ?? 不詳述了 , 賽果 1:0 !!

此場的缺點需多 , 但優點一樣有 , 祝各攜女師兄 旗開得性 !!

消費單

2 人消費 335 元 , 合理合理

師弟
2009 年 第 67 篇報告

升級  59.33%

三星會員

收到了 , 多謝師弟兄報告
食神

升級  4.44%

二星會員

i have tried last month, chinese type, feels not bad, but nothing "special" happen...

升級  7.83%

三星會員

原來師兄咁鐘意同好朋友去按摩是有目的........!

升級  90.92%

三星會員

呢間場我都幾鍾意去架,
兩粒鐘中式都照係房瞓,
完全冇生意,亦冇人理!