winning11

查看: 6500|回復: 3

[samnshir報告] 大朗/帝豪 FWD

升級  87.17%

三星會員

大朗帝豪SN記

偷得浮生半日,上咗大朗帝豪試SN.

酒店環境一流,椰林樹影,設計獨特....訂完房,先去中餐廳醫肚,點心精緻,賣相口感不俗,
侍應招呼熱情.價錢公通

食完上房,一睇,房間宽趟,37吋LCD TV, 貴妃大SOFA, 兩米大日式巨床,超舒適
浴室全玻璃透明,夠企理..重送埋全套護膚品,,絕對係超五星既SN 房.

揀女過程,全部中國式旗袍,肥瘦絕對睇得到...每次有四至五條入嚟,我第一輪已經有心水,質素相當唔錯,同呢件明星仔
有九成似.
過程相當舒服,佢服侍你似老公咁 同你一齊沖涼,用豐滿既胸,Lux 嘅沐浴露,洗乾淨你每一處肌膚,好溫柔咁用大毛巾擦乾你身.
送你上大床,一杯熱篸茶已經送上.真係寫意 前半段正骨,手摯一般,不過一路按,一路問你舒唔舒服..真係好體胋

差唔多45分鐘後先到戲肉,佢溫柔咁由我胸開始錫起,舌頭遊走我耳珠,LinLin, 肚池, 袋袋,膝頭哥,過程細心,一時咬,時啜,時,
細佬俾佢含住,佢條脷就輕輕咁旋..真係攞命..
吹奏一輪,我都頂唔順,同佢濕吻咗成個字,成口都係佢口水,我都吞咗落肚.

提槍上馬,一下就入到盡,水好多,佢依依唔唔叫,唔做作,係咁抓我PatPat.指甲吉到我好痛,...吾夠三分鐘,出咗  

之後用熱毛巾同我細佬縳乾淨,好被,先自己冲涼,全程我無郁過...佢跟住返出嚟,再泵多半粒鐘.

雖然無東莞十八式菜單,玩後攔,冰火.....但細心又豪華嘅享受,真係好relax...      

值得一試!!

升級  8.5%

三星會員

又幾好feel喎!多謝報告

升級  8.89%

二星會員

唔知可唔可以出兩q呢?

升級  56.67%

三星會員

東莞桑拿,基本上出兩q一定無問題