winning11

查看: 5597|回復: 6

[冷酷的男人報告]【皇后大道】也起機

升級  33.33%

三星會員

昨晚歐聯八強︰車路士 對 利物浦,係車路士追成二比二時,我出手買20元「和其他」的即場波膽,結果有幸給我命中四比四的最後賽果,中了2500元(125賠),見今日休息下午沒事做,本想再去MB,但因晚上要回家吃飯,故只好去我很久沒去的「往後戴刀」按摩;以前有去過的朋友都知,那裡的「往後式」是不包括HJ的,而且管得好嚴,但今次去再按「往後式」,明顯放鬆了好多,雖然外面都係有機會望到入來,但替我按的技師話而家好多場都「隻眼開隻眼閉」,只要JJ不外露,技師動作不太誇張的話, 一般都不太管。

入房後技師也到,相頭可以,雖不年輕,但絕對可接受,也懂講白話;先推背,到推PP時,技師先將我條「一次性」褲的兩邊撕開,將那兩塊布反開,變左只有屎眼係有遮住,推完pp就升高我雙腳,將褲完全除掉,開始按「如意棒」同埋「啷啷」;按的過程中我們都在談論色情語言,又講到大家的各自性經驗;再加上她用那指尖的雙手在我PP上駛上「蘭花手」,簡直欲先欲死!之後同我著番褲後轉身,推完雙腳後再升高我雙腳,再按「如意棒」同埋「啷啷」,呢次佢更用左手將「如意棒」抓住向右邊外露,而佢隻右手錚就傾向前按摩我左邊大腿,用來阻擋外面的視線;右手在按摩的同時手掌亦伸向前攻擊我lin頭,左手就幫我慢慢溫柔地套弄,係咁既雙重刺激下,十多分鐘後我就射出「萬千子孫」,她急忙用右手擋住,然後替我清潔,無耐就到鐘,簽下100元小費以示鼓勵;跟著去沖洗後埋單走人,「往後式」雙鐘$168 + $100 小費 + 贈送大堂(采耳)$20小費 + 一份$18下午茶同埋加一 = $337

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
正場都比你搞到變質
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

唉! 老人家都成年冇去過打JJ啦........

升級  59.25%

三星會員

有沒有揸揸,鬼機加100元。

升級  7.83%

三星會員

師兄真係行運一條龍..............!

升級  4.81%

二星會員

正場都比你搞到變質

升級  59.33%

三星會員

我都好耐無去戴刀啦
食神