winning11

查看: 6803|回復: 8

[中 國] 【嘉輝會】&【天外天】Report + 一問?

升級  86.67%

一星會員

想问各位師兄有冇最快途徑去嘉x會天x天呢? 因上次從皇崗去,打的都打了90分鐘。和什麼畤間最多囡囡選擇呢?

report:
上次去的畤候雖然畤間長,但感覺值得。
當日是星期六剛剛過了新年。當日一放エ就立刻打比叶經理訂房,一心諗住從皇崗去打的都應該30分锺左右到。點知坐了成90分鐘。走到一半,司機話要收埋回程費用因為太遠。我同佢到了先講,我怕講唔掂數,中途放低我咪大鑊。到了之后,心想又真係幾遠,吉車翻去都好慘,所以我多比幾十蚊。总數用了150人仔。
到了之后直奔入去搵叶經理,叶經理的服務態度一流,感覺很好。到了金魚缸沒有想像般大,都唔緊要,最緊要囡囡得。等了一陣,囡囡到,睇了3輪,囡囡質素一般,叶經理說因她自己都是剛轉到這边做和D囡囡新年后未翻齊。都唔緊要因為叶經理的服務態度真係好,加埋人靚聲甜。结果我就揀了個ok得的一個。上到房大家她先幫我除衫,跟住到佢自己。睇真D身材一般,唔緊要都係怪自己無睇真。
跟住開始冲凉,口爆、、做服務、、等等。嘩!!! D服務真係好好,最值得一題是大戰發炮后再用口和暖水幫洗翻條炮,真係舒服到差點睡著。雖然囡囡樣子和身材都是一般,但係無比嘅笑容加服務真係好好! (Example:我叫她休息一下,她說不成,叫我好好休息,她要繼績做服務,讓我更加舒服和relax。)呢D咪叫好家教! 今次戰役開了3炮。走的時候當然又是叶經理送客。還有走的時候見到有D好索嘅囡囡送客。所以我決定再去,下一次我一定揀到件正野。或且有冇師兄可以提供囡囡號碼呀?

最后平分10為滿分:
交通:3
環境:7
清潔:7
囡囡質素:7(門ロ見到嗰個值9分)
服務:9
價錢: 都算貴,加埋交通來回打的(250)+房費(168)、囡囡(500)
最后叶經理:10

請各位師兄指點吓最快途徑去嘉x會天x天 !!和有冇索囡囡提供呀?
最后多謝師兄 Timwon介绍這個場!

升級  1.48%

二星會員

聽多位c hing講交通都係一個問題...  如果間場可以在深圳布專車按送就好喇

升級  15.58%

三星會員

係啦,咁其實有無車由皇崗出發比較經濟一點呢???

升級  72.83%

三星會員

90 mins, 太長時間喇

升級  0%

二星會員

等我回答下關於去嘉輝會交通問題:
1、由皇崗出發係沒車直達的,所以你可以轉的士去儸湖轉大巴、或者打的直接去鳳崗嘉輝會(又或者打比葉柔妹妹問下有沒公司車,當然公司車是要錢的....),由皇崗過去如果走高速又沒乜塞車,係只需要35分鐘左右。
2、由儸湖出發可以在商業城地下28號站臺坐鳳崗嘉輝會酒店直達大巴(最晚夜晚7點50分開出),最近深圳好多地方都修路,所以時間上比較耐,如果唔塞車從儸湖去到嘉輝會係可以30分鐘的。(E+坐巴士你預它40-50分鐘啦)

最快途徑去嘉輝會就係:1、打的士直到嘉輝會(只要司機知道地方就快)。
2、提前一個小時打比葉柔妹妹,問她有沒公司車接,儸湖接好似150,皇崗接好似160。
3、打的士去到深圳龍崗區平湖,然後再轉的士去鳳崗嘉輝會酒店(理論上應該便的,不過麻煩.....)

升級  98.08%

三星會員

我哋回程時途經雁田見旅遊巴回深圳係最遲7:50分開!若果做完服務搭唔到尾班7:00車可飛的二十多元去雁田再轉旅巴!但大前提當然係唔好遲太多啦

升級  72.83%

三星會員

最好就係約齊幾個brothers, 一齊叫車

升級  1.48%

二星會員

我估如果你有3-4個人一齊, 葉經理可能真係會搵架車去深圳接你......唔信試下丫拿

升級  3.33%

一星會員

請問可以 話我知~ 葉經理電話? 我想試下~~ 謝謝~
love_cunnilingus@hotmail.com