winning11

查看: 3476|回復: 3

0217 師弟手記 之 久違的 往後大盗

升級  30.67%

三星會員

17 號凌晨 , 去了此間久違的場 , 往後大盗 !!
查一查 師弟手記目錄 , 發現在 2009 年 , 我是未去過的 !!
此場一定有潛在問題 , 才令我失了去的意欲 , 真的是久違之久違 !!

依舊 5 點幾到 , 休息室竟然大把位剩 , 以往人山人海不復再了 !!

咁都好 , 希望我常掛咀邊的 " 難民營 " 能早日脱名 !!

先來了按腳 , 之后便入房了 , 當時 6 點幾 , 一話入房 , 等都唔使等 , 就可入房 !! 以往排房排到 7點半 到 8點半啦 !!

今天冇乜心水 , 費事點牌 , 就求其啦 !!

入到房 , JS 到 ( 暗號 : 吊車 + 一包威潔洗衣粉 + 勝利手指數量 )

此 JS 手勢唔錯 , 全程夠力 , 全程好老正 , 喜老正一族 , 可一試

按完霸佔房間瞓到下午

醒后就走去餐廳食埋飯至走 , 嘩 !! 又有奇景 !!
當時兩點 , 由我坐低那一刻到我走 , 餐廳沒有一個客人 !!
由開業至今 , 去了數不到幾多次 , 真的從來未試過在那鐘數 , 餐廳會無客 , 可想而知 , 骨場生意幾難做呀 !!

此場餐廳 , 食野唔算好貴 , 炒粉面飯 18 蚊起 , 送例湯 ( 此場 D 湯幾好飲 )

食飽走了 , 行過休息室 , 望真D , 得十幾近廿十客 , 都幾心寒 , 平日都幾好客量的場都搞成咁 , 真的無言了 !!

全程 泰式 + 足底按摩 + 一餐飯 + 小費 = 216 元 , 合理 !!

師弟
2009 - 第 29 篇報告

升級  98.08%

三星會員

多謝師弟報告!金融風暴殺埋尼了

升級  33.33%

三星會員

看來「皇室」的招數開始在福田區收到效用了!

升級  88.15%

二星會員

生意難做呀!