winning11

查看: 12856|回復: 4

[其 他] [750502報告] 小咸...澳門生日之旅

升級  87.24%

四星級會員

九月二十六日....晴~間中有雨

由於小弟在十月頭生日,所以就會準備去澳門走一趟
正所謂沖下喜ma...當然唔少得嘅係賭錢+玩樂啦
九點幾係信德三數買張套票(今次目的地係十八桑拿)出發去到差唔多十一點,見冇乜野做,去金沙走轉

賭左一輪,差唔多都成2-3點...有少少斬獲,大約二千蚊到,夠一晚桑拿洗費....唸唸下咪即係金沙送左我張套票
但我 d 朋友仲未夠候,所以再玩幾陣....玩玩下就出事啦
撞到一 d 疊馬仔...我一見到佢地即刻擰頭同埋話唔使啦
比佢地打擾左一陣....比金沙桶左三口,好唔順
見手上仲有個本係到~拿拿林換錢走人....打個和
之後就行過去對面嘅十八啦, 沖完涼去大廳食下野上網都可以睇下 d 書仔...有熱狗同夜遊王(冇記錯)
等好時間就去睇表演...再揀啱心水就(唔使講到咁明)
玩完再抖下就四點瞓咗嚕~瞓大廳關係第二朝10點起左身...就沖涼走了

先去金沙再走一轉...點知玩極都係和
轉場試下~去咗永利...三個fd各自各賭
因我like玩大細,一個玩21點,一個百家樂......玩完各自聯絡
本來都冇乜feel~無啦啦輸左成二千五蚊...
之後去洗手間洗個面...再去殺過
點知連中幾口大...即刻返本(打和)
搵返fd,佢地都冇乜輸嬴...又話轉場
話永利唔吉利~好易輸

先去食少少野(葡京下面)但係好多野~~沙圈丫...你地應該明掛?
食完再入新蒲京...入到去行左過圈~睇睇下個賭場好死版...唔多啱心水
行行下又去咗法老王宮賭場...之後再賭大細
呢間開始有少少旺...見到有位女人買大開細/買細開大~
咁嘅情況當然買佢對家一定有錢嬴...點知真係連中幾口...中開就中~16點都比我中左
中完已經手上有成一千多嬴嘅 拿拿林換錢睇人玩...
好開心因為有賭場請左我一晚套票囉

時間尚早有fd提意下又去賭錢喎
又行返去金沙......大家賭下賭下都差唔多
有 fd 話火火地返香港...一係就過珠海
另一個 fd 就話唔過~想係澳門玩多晚
我就冇所謂...唸下唸下~還掂都係...我生日一年一次又未試過玩澳門(但係第一晚已經玩左)
咁就話我又留多一晚係澳門...反正我帶左五千蚊過澳門玩樂~同埋想繼續賭錢
我同一個 fd 就繼續賭~另一個就自己去咗珠海拱北玩
我賭下賭下輸左我成三千五蚊....真係火都黎埋
心唸一早唔賭再去玩咪好囉,點解要再賭喎
我唔服氣之下再賭...結果比我又連中幾口大......倒嬴一千蚊 真係多謝金沙
見時間差唔多係時候再去玩啦~又去咗十八桑拿
個 fd 話想搵舊相好喎 原來係咁...搞笑(當然我唔會揀返第一晚果個啦...有新鮮感ma
過程又係果 d ,唔多講~約好時間玩完再去sleep
當我遇見我個 fd 嘅時候...發現佢頸上咗右都瘀左嘅???咩事...你被人SM丫
個 fd 就話個舊相好太熱情,整到佢兩邊都有咖喱雞
艾也...我都好耐冇玩呢d野了,整左仲駛返香港...同埋仲駛見人嘅
瞓醒後去買手信之後就去碼頭搭船返 H K 了

玩左兩日,差少少連屋企都唔多想返~真係太好玩啦
有緣我會再去走一趟...唔知仲有冇機會見返同我一齊溫馨過嘅囡囡呢
但我唸應該唔會啦~下次去澳門一定要去夜總會

總結:成個旅程...大約用左千幾蚊...
心情極開心又興奮~第一晚食咗個安徽嘅...第二晚食咗個北京嘅
真係好難忘,有緣嘅話再見啦

十月二日 係小弟正日生日~~但都要收服心情返工了~
腦海不斷重複係澳門歡樂嘅時光......都唔知點形容
夜晚約左位女性朋友食飯,睇戲
食完飯再去睇戲......睇色戒
唔知睇完佢有冇尷尬呢...因為湯唯同偉仔...佢地兩個
sorry 個女仔~我唔係特登想黎睇佢地兩個.......只係冇乜野戲好睇
全程係由我畀錢,點解??因為係我約佢,同埋我咁大個仔第一年有女仔陪我過生日囉,加上我想媾佢囉

小咸:小咸在此報告完畢,多謝收看

祝大家開開心心過每一天......出入平安

我愛碧咸...

升級  65.08%

三星會員

thanks you result, very fun. HAPPY BIRTHDAY

升級  87.24%

四星級會員

原帖由 gotoken 於 2007-10-7 01:53 AM 發表
thanks you result, very fun. HAPPY BIRTHDAY

yes~thank you!!

上多D殷 傾偈啦
我愛碧咸...

升級  92.42%

三星會員

很精彩啊...............
我來自茶餐廳

升級  4%

三星會員

good report, happy birthday.