winning11

查看: 4108|回復: 7

有人去按摩比$十萬$小費你信唔信

升級  48.89%

二星會員

前言:

小弟前幾日去東門鴻泰洋按正骨,因為之前搵開no.87(好似唐寧,幾可愛架),

沖完涼就問服務員87係咪上緊鐘,點知佢話87已經冇做,我就話o下!!!唔係掛?咁

快就比人溝左?  個服務員都笑我,咁我就好失望咁輪牌啦,  好

彩都比我輪到件好野,  當我好開心既時間...點知幫我個fd按果個仲靚,

我就講笑咁問可唔可以交換,如果唔係正骨,我一定.........

正題:

之後同佢地吹水都吹得幾開心,我就問佢地識唔識87,知唔知點解佢冇做?

其中一個同我講完我即時呆左,佢話:有個客人按完簽左十萬小費比87,  之後

佢就冇做喇,我再追問係咪比果條友溝左,佢就話唔知喇!

各位師兄你地覺得有冇可能發生呢?or有冇師兄知道單野堅定流

升級  43.83%

三星會員

可能係俾左十萬果條囡囡
係場俾十個真係好難
俾你都要驚驚d錢係點黎

升級  48.89%

二星會員

我都覺得o係間場比咁多小費冇乜可能,可能係真係有人比左十萬條女,

但d人傳下傳下就變左咁誇張

升級  39.83%

三星會員

一半一半;
相信呢個世界有奇蹟,咁你信唔信.....
香港有錢佬大把,唔到你地話...
打工仔唔好話十萬,卑多d都難...
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  33.7%

二星會員

Most of you may not believe it. I had paid 20k after a second visit with a girl and spend another 30k for a few days with her. Likely, it will be more to be spent. Is it worth it ? Yes, I had the best experience I could not imagine.  May be I am a fool.

升級  48.89%

二星會員

香港真係多有錢人

升級  39.63%

二星會員

人各有志...有錢有心的話...無人可以講對錯...好似用LV袋一樣,咪又係袋一個...但亦有人追求...

升級  7.92%

三星會員

打死我都唔信,如果比得十萬銀貼士,都唔駛去個度啦...........