winning11

查看: 6051|回復: 4

一次係深圳環x幾好玩嘅邪骨報告

升級  36.67%

一星會員

新仔一名, 第一次出包膠, 如有寫得唔好嘅地方, 請各位帥兄多多包涵。
上個月有日做完正事, 有時間偷跳, 六點左右上到環x,
一如所料 reception, 更衣室, 沖涼房, 休息室, 一個字細, 不過, 都好乾淨企理, locker仔有service。
到休息室, 經理無黎吹水, 叫左杯奶茶, 超難飲, 唔掂, 入房。
上到房, 因為係酒店場, 間房同酒店單人房差不多, 唔係太細。
同經理講做港式, 要大胸, 走肥。好快, 帶左一條女入嚟, @@號, 幾靚女(有75-80分), 但係細胸, , 同埋心唸經理你唔係帶一條女比我睇呀! 都無得揀!
第二條女, 幾靚勁索 (有85到90分), 又高有成165度, 長腿, 白白淨淨, ok留低, No係 (%號。以為大波, (後尾先知都係 33至34b 度)。佢笑起黎都幾sweet, 又有d怕羞。bg 嘅制服都幾sexy, 短裙十see through 背心, 睇到bra。
part1
普普通通, 似摸多過dup。咁我點解唔換人呢? 原因有3個, 1.佢靚女(我杯茶), 2.佢好cute, 好怕羞。我一望佢笑,佢就面紅紅又跟住我笑。3.衰心軟, 佢話今日喉嚨痛有d唔舒服(應該係真嘅), 心軟無換到佢。
一路dup一路傾, 又乘機摸下佢, 手仔同大脾, 無縮, 好白好滑, 問下呢個場有無全套做, 佢話有bg做, 但係佢唔做, 因為怕羞。做就要上豪華房, 另收六百。oh!太貴! 都係港式算啦!
part2
拿油, 之後Rpp, 都普普通通, 咁我就轉身叫佢dup前面啦!
仲有, 我話你dup咁耐, 都係一直屈膝坐係床邊 , 唔係有d位你坐上我度dup會dup得好d咩!佢話覺得唔好意思同驚我唔鍾意喎! (真係死激番生! 哭笑不得! ), 不過唔知點解我都無話佢, 可能果日心情好。佢dup得唔好嘅時候我都只係望下佢, 笑下甘, 佢又跟住我笑, 好cute。
brother們睇到e度, 實話講咁耐 ,好以無乜好玩呀! 唔好柴台住, 戲玉黎啦!
話說我轉左身, 我就抱左佢坐上我大脾度, jj 對往正佢小妹妹, 佢幫我打飛機, 都唔係好得, 我又笑下佢, 佢面都紅曬。我就乘機起身攬住佢, 無反抗, 我就嘴佢條頸, 耳仔, 吹下耳仔,無反抗, 由左邊錫到右邊, 又右邊錫到左邊左邊, 嘴左一陣, 不知何來勇氣, 我嘴左落佢個嘴度, 佢受喎! 仲打茄輪添, 打左一陣, 佢軟曬。試下伸手除佢ra扣, 佢話唔好, ok! 慢慢來! 繼續打茄輪! 將佢壓係床度, 試下摸胸, 無反抗, 將佢個bra係前面拉低d, 打出對34b嘅雙乳, oh, pink lin, 即刻吮下先, 我見到佢好high, 雙目緊閉, 低聲伸吟。
一面咀佢, 一手就向小妹妹進發, 當我隻手經過d毛到左那片薄唇嘅時候, 佢氣若柔絲咁話唔好我梗係唔會停手啦! 我話我只會係外面摸下, 無反對。
Oh! 原來佢已經好濕, 一手繼續係門口徘徊, 一手摸乳 ,個嘴俾我封住左, 過左一陣, 越黎越濕, 係時候啦, 我將一節中指輕輕插入去, 佢發出一聲伸吟, 佢無話唔好, 繼續, 慢慢將整隻手指插入去, 然後抽插, 由慢至快, 佢勁high, 勁多水, 叫得好大聲, (佢之後話成個人都痺左), 佢同一時間有幫我打飛機, 終於係佢嘅大聲伸吟之下一洩如注。仲有d射左係佢制服度, 之後佢幫我清潔。
仲有d時間, 我地攬下, 傾下計。之後仲拿左佢電話no。臨走我提佢練好手骨, 如果唔係實等炒。
不過, 最快我都會等2個月先再去, 因為佢真係太fresh, 等佢練好d手骨前再去。臨走, 經理走過黎問O唔OK,仲 話叫我下次9點後黎最好, 大把靚女, 擇10個10個靚喎! 聽住先!
計數:148 (雙鐘/90分鐘) + 20 (tips)俾bg + 10 (tips) 俾locker仔 = 共178。

升級  56.67%

一星會員

唔該晒兄台

升級  39.83%

三星會員

港式+hj=178都係幾...
環記仲未去過,,都好想去試試,,,
紅牌!!*,!@^,都想試試....
仲有ml要600rmb,,(%是何方神聖....
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  39.83%

三星會員

唔好意思...會錯意,以為係環記,原來係環宇....
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  22.96%

二星會員

QQ
精彩
有機會一齊上..