winning11

查看: 3354|回復: 0

[武豐報告] 東莞/橋頭 24小時全攻略

升級  71.48%

二星會員

東莞橋頭24小時全攻略

話說炒菜佬的「朋友仔」初試橋仔¥350 O/N 後,心中回味不已。他想到朋友上次試的菜菜,更是心癢難耐。

上周五急電炒菜佬,再上「精」途。小弟身為QT半條地頭虫,當然義不容辭,捨身相倍。

12:00

三人坐大巴出發,車上傾談「黃易」作品,八十分鐘車程,轉眼便過。

13:20

在富X酒店落車,取豪華房三間@¥130,地方雖小,但新裝修,not bad !

14:00

陪炒菜佬醫肚,餃子、撈面、王老吉、可樂 x 2,¥16 攪惦。

14:30

炒菜佬洗頭¥10,「朋友仔」剪髮¥25,我樓上按摩、亂摸¥25+10。

16:00

老單的賣菜店裡,時間尚早,只得菜菜廿餘棵,但菜苗甚多。

「朋友仔」的目標不在,選了棵大「椰菜花」。不是「椰仔」,是胸前有兩個大…

炒菜佬預先book定的「新疆妹」姨媽來訪,改選了一棵菜苗中的菜苗。

我為了表示「今天不想炒菜」,就要了「不方便落鑊」的新疆妹。

16:30

六人迫坐一輛四輪,途中遇伏,公安查車,車佬衝過攔截,再轉入小巷躲避,總算安全回到酒店,好人有好報?

開鑊,炒菜啦!

新疆妹的姨媽一場來到,只好招呼她去的炒菜佬的房看炒菜吧。

炒菜佬的房有兩張雙人大床,他在一邊炒菜,我們在另一邊學炒菜。

菜苗中的菜苗,果真嫩得很,葉小梗幼,而菜根卻極其茂密,且飽含菜汁…

炒呀炒,炒呀炒…

眼見炒菜佬開始乏力,新疆妹馬上在其後,推「臀」助「炒」,吶喊助威。

小弟亦略盡綿力,教菜苗用其十指尖甲,在炒菜佬的背後、臀部、袋袋,不斷的摸、抓、掐…

一番努力,一道「椰醬菜苗」總算炒好了。

17:30

「朋友仔」亦炒好了一道「辣椒椰菜花」,過來吹水。我和「朋友仔」、椰菜、菜苗玩斗地主,炒菜佬玩乜呢?

「讓我看看是不是真的姨媽來了。」

「為什麼妳的乳暈這樣大的。」

「哦,的的卻又這麼小…」

咪玩緊「勾義嫂」囉!

18:30

在「東北人」吃飯,魚、蝦、菜、肉,¥11x ?

炒菜佬仍繼續玩勾義嫂,我只好陪他玩「溝弟婦」啦。

19:30

X城Karaok房,入囡啦!

選了一對高瘦姊妹花,有點似周X淇兩姊妹。

再選了一個穿漁網see-thought的廣東妹,嬌小玲瓏,童顏暴乳。看來今晚不想炒菜,小drm一定不會放過我!

炒菜佬話我旁邊都無位坐,幫我照顧新疆妹喎。Thank you 囉!

20:48

廣東妹話朋友的老公出了事,要去看看。

「現在八時四十八分,妳一小時內回來,否則不用回來了。」

21:xx

「drm大哥,D囡無X用,阿(助手),你叫她不用再上班啦!」

「我介紹這個囡囡給你,很聽話的,很…」,無心聽她說什麼,坐下吧!

21:30

「朋友仔」的兩個朋友趕到,再入囡,唔得。

帶他們去老單的菜店走走,又唔得。

回房時遇見一個舊相好,唉,又跟埋我入房!

22:XX

Mami再call囡來,唔得。

「drm,唔使再找啦,我地有冇都無所謂,飲下酒都得啦。」

唔係化,老遠由香港趕來橋仔「飲酒」?

22:30

Mami帶了一個170東北波霸入來,嘩,看著她短裙下的長腿,我口水都流埋。無奈,你要吧!

仲有一個無著落喎,出大廳睇睇先。

23:00

搞定!找到啦,又係暴乳娘!

但無端端又多一個囡跟埋我返房,你話我是「好人」或「好淫」呢?

00:xx

埋單,¥3xx,咁抵?

我真的無心炒菜,叫囡囡們走囉。新疆妹有點依依不捨…對炒菜佬咋!

哼,我去按摩。

03:xx

去炒菜佬房「借宿」,呵,仲炒緊菜!

好,你有你炒,我有我睡。

06:xx

醒來爬上炒菜佬的床,睡埋菜苗身邊,條衰妹幾玩得,我摸佢個小籠包,佢又摸番我個雞包仔。

我捽佢粒的,佢又掃番我轉頭。佢兩粒的的硬晒,我係咁叫炒菜佬快D開工。

條友仔猛話好累…頭痛…眼瞓…

我只好為人為到底,幫佢再做多多少「前奏」,

隻手越摸越低,嘩,真係好多毛,又摸,又捽,又撩,濕…濕…濕…

佢緊閉雙眼,喉頭還發出微微的哼聲。

「炒菜佬,快D來啦,夠火候啦!」

條友十萬個不願意咁樣,整硬小 炒菜佬,戴套便插。

我功成身退,番過隔離床再睡過。

炒菜哥,第三鑊喎,有冇得出!

好似仲有第四鑊添。

佩服、佩服!

10:30

坐大巴走人。

12:00

到羅湖。

剛好 24 hours。