winning11

查看: 3488|回復: 4

[旺 角] [boyceleung報告] 徙$

升級  49.6%

六星級會員

我以為自己係一個好聰明既消費者,點知今日衰左la

話說我boy 仔,一星期坐住3~4Q架,今個禮拜有D感冒,諗住留港出精la...咁行過3街,以前觀鳥臺刀有幾件企街北姑,行過去望真下,有一件食得下,個馬伕 told $320...雞鐘,ok,岩價,上"夜X"搞...

上去有燈再望真條女,我覺得有D熟,
我問條女"之前我係咪做過妳??",
條女話"唔係丫,我岩岩黎左刀無3個月.."
我再問"妳之前係大6邊度做架???"
條女話"水圍and布吉"
我諗諗..."你係咪之前係布吉..花X髮廊.度做架???"
條女話"你點知架???"
咁 br 們知發生咩事la,布吉郁條女$140~$150 一Q,hk就$320..5個字,我仲要6~7年前食過再番啅仲貴左呀,我唔制呀

不在其位,不謀其政.

升級  56.67%

三星會員

車費來回一舊水,再加埋交通時間,安全指數,貴d都合理既

升級  34.33%

三星會員

Boyce 你都幾堅架喎! 七年前小過既女你都記得 ?
你一星期3,4Q,一個月十幾Q,一年百九幾Q!
你連對上700幾Q之前既女都記得? 果然利害!!
陰敬﹑欽莖呀真係!  

升級  49.6%

六星級會員

有幾能堅丫,玩女唔記得做過與否,好笨七架  
不在其位,不謀其政.

升級  34.33%

三星會員

嘩! 你又唔好咁講! Boyce! 好多時做完就算架啦!
何況你呢件係7年前架喎! 我連早1,2個月既都唔一定記得啦!
你確係與別不同既! 唔介意我叫你一聲"雞皇"嘛!