winning11

查看: 8341|回復: 7

[神州第一棍報告] 第一次「食鳳爪」

升級  66.08%

三星會員

想問問大家有冇試過「食鳳爪」?唔係晌茶樓食嗰D「鳳爪」,而係囡囡隻「鳳爪」!以前小弟覺得「食鳳爪」都幾核突,但小弟今次受到極大嘅誘惑,一時衝動下作出人生有史以來嘅第一次(實話實說,連自己老婆都未試過畀我咁好服侍)。

晌朋友介紹與帶領下,小弟於上星期六去咗一間叫【金豪】嘅桑拿。【金豪】位於寮步(據聞與常平【君悅】同屬一個老闆),位置較為偏僻,裝修一般(唔及常平【君悅】)。先由羅湖坐火車往常平,再轉的士到目的地。基本上呢度唔算好旺,唔駛等好耐就有房,而房間分為三類:細房¥220、大房¥250、豪華房¥300,ML一般都係¥300有交易,其中大房與豪華房均有水床服務(不同之處在於豪華房有「鮑魚刷」服務而大房欠奉)。

我哋始終覺得「鮑魚刷」唔合衛生,所以各自要咗一間大房就算,唔駛五分鐘直接由經理安排入房,再過一陣有囡囡到場,名叫蓉蓉(估計都係假名),報稱19歲,來自浙江,樣貌、聲線、身材各方面都唔差。據講場內所有囡囡都經過培訓及篩選,合格先至可以登大雅之堂。

其實所謂水床服務即係變相嘅「日式侍浴」,但國內好似冇乜呢類嘢玩(唔知常平【君悅】有冇)。蓉蓉叫我瞓晌床上,調較水溫沖身,用沐浴露悉心搽勻身上每一吋皮膚,一對豪乳遊遍全身,繼而夾實我條腸腸抽動,過水後又舔咪咪再加下下深喉嘅吹奏,每個動作都銷魂蝕骨,當佢托起我對腳再用條脷搏命向後欄狂頂,後欄傳來係一陣又一陣酸軟痲痺,但最刺激係莫過於用腳趾嚟服侍。第一次畀囡囡用腳趾捽咪咪、擦袋袋、夾腸腸再入埋後欄,極盡挑逗,舒服到冇聲出,試問一個正常男人又點可能按捺得住!

蓉蓉D腳趾生得又靚又整齊,仲搽晒粉紅色甲油,非常SEXY!終於忍唔住叫佢洗乾淨D腳趾,畀我試下「食鳳爪」。佢最初嫌肉酸唔肯答應,但費盡唇舌終於畀我說服。佢倒轉側身挨晌右邊,遞起左腳送到我嘴邊,本來我仲有D猶疑,但當佢再次為我吹奏,精神為之一振,於是我鼓起最大嘅勇氣,作出最大膽嘅嘗試。

首先由腳踭舔起,沿腳板底順勢舔入腳趾罅,伸長條脷撩下撩下,舔到五隻腳趾都撐開晒仲不停打冷震,最後將腳趾公擺入嘴內吸吮,輕輕吮咗幾下即時縮腳話腳痺,我答應佢再細力D吮,然後繼續品嚐。

小弟一直認為「食鳳爪」係其中一項最富挑逗性嘅前奏,只不過係今次掉轉角色,但第一次品嚐「食鳳爪」嘅滋味,又真係HIGH到入心入肺。

玩完水床,然後鬆骨,緊接落嚟又係嗰D「冰火」、「毒龍鑽」、「趾公單吊西」之類,最後正式入閘,詳情毋須多講。15分鐘內完成最後任務,臨出精嘅一刻,我抆返條腸腸出嚟,捉實蓉蓉雙腳對準發射,大量精液從腳趾罅慢慢滲漏至腳板底,實在難以形容呢種「變態性」興奮(事後蓉蓉都話我有D變態)!

P.S.:由於小弟以往操行有不良記錄,一直畀老婆判處「監守行為」(慶幸冇對我經濟封鎖),刑期仍未屆滿,今次難得有機會出外偷食,實在唔知幾時再有下次,所以希望大家高抬貴手,畀D意見,多多支持!

戰友已經喺另一討論區刊載上文!

升級  3.33%

一星會員

感覺舒服 不錯阿

升級  17.41%

二星會員

No comment !

升級  41.11%

二星會員

真係唔係好敢,我食唔落!

升級  84.44%

二星會員

nope,没试过

升級  48.89%

二星會員

5系挂贡大胆
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

升級  27.78%

二星會員

師兄真勁,比著我就一定唔好食鳳爪......

升級  8.89%

二星會員

no thanks i wanna the other way round