winning11

查看: 4628|回復: 4

[十郎報告] 東莞/沙田 兆康洒店桑拿

升級  51.83%

三星會員

一月九日晚,踏上東莞沙田兆康洒店,直上八樓桑拿部,入房後主任就先帶五條囡囡進來,囡囡一入來就全部自我介紹,囡囡全部黑吊帶加一條小之又之嘅T-BACK,第一圈全部彈走,到第二圈一樣彈走,到第三圈我細佬特然企起身,好似知道有飯食,我發現有一條女對奶最小有38G大 真係企响佢面前都望唔到佢個樣呀,對野太大,我就揀你啦,個時佢以知道我支小砲想破褲而出啦,好醒目嘅佢即時関上城門,將我的小炮放出來後,跟住佢自己用最快嘅速度把件衫脫下,真係好快,因為佢就係得件吊帶長髮腰糼波大的佢一手就拉我去沖涼房一齊沖凉,跟住擦背洗屎眼,然後就吹簫 一受刺激嘅我,小炮又變成了轟天砲了 吹了十分鐘小弟就嘔白泡了 真羞家.衰女重整一個鬼臉,真係他媽的 阿女這時才開始報鐘,跟住就開始做服務,又波D又冰火又毒龍鑽ヌ仙女偷桃又倒掛金鈎,最過癮就係蜻蜓點水等等....因為我的煲東瓜太普通了,有D服務都唔--知佢講嘜,連腳指都唔放過,細佬又起身啦,又來一Q今次足足做佐二十幾分鐘,真係勁(係阿女講架)之後就幫我清潔,然後再跟我吹簫sorry應該係吹水之啱,時間一到囡囡就拖我出城門,我就帶住一身的皮累跟阿女講再見.
囡囡整體算ok85分
洒店房好新淨95分

升級  71.48%

二星會員

小弟亦去過呢間酒店,硬件新淨,但貨少,選擇不多。

升級  51.83%

三星會員

師兄當然係......四舊啦,條條女徐佐衫都一樣架,點解要比多兩舊佢呢?你話對不對呀.

升級  81%

三星會員

係唔係坐東莞車上?

升級  71.48%

二星會員

坐厚街大巴,到厚街汽車站再打的去啦!