winning11

查看: 6981|回復: 5

♂♂♂♂♂滾紅滾綠滾到去ZH@萬千星輝淫砌夜♀♀♀

升級  66.08%

三星會員

♂♂♂♂♂滾紅滾綠滾到去ZH@萬千星輝淫砌夜♀♀♀♀♀

上星期有活動,同幾個FRIEND過咗ZH玩,最初諗住夜晚去《金X岸》,當中有個FRIEND提議去《X龍》,最後全體成員向唐家灣出發。《X龍》門口嗰位咨客小姐非常熱情兼有禮,仲詳細介紹呢處嘅收費:

VIP房有獨立浴室收¥478/雙鐘

普通房收¥378/雙鐘

問心嗰句,VIP房比普通房只係收多¥100,好似VIP房抵玩啲喎!但又諗深一層,無論係VIP房定係普通房都唔係最重要,最重要都係囡囡掂唔掂啫!況且我哋一共有五個人,去普通房玩嘅話,每個人就慳番¥100,五個人就即係慳番¥500,大嗱嗱¥500攞嚟食餐飯都已經好豐富,所以我哋全部揀咗普通房。

升級  66.08%

三星會員

呢處嘅VIP房真係好唔掂,房間面積幾大,但望落有啲邋遢,仲有陣陣煙味,廁所與浴室超細,沖涼嗰陣隨時會搞到水浸,又冇獨立乾、濕蒸房,根本唔值¥478呢個價位,反而普通房比VIP房乾淨啲,但始終唔及常平、厚街嗰啲酒店場咁正。據我估計以前呢處應該係NIGHT CLUB或K場,可能冇乜生意而改裝成為SAUNA。

升級  66.08%

三星會員

揀VIP房就有「鴛鴦嬉水」,揀普通房就要嗱嗱臨沖涼,快啲入房選美揀囡囡。部長帶咗十幾件囡囡上嚟俾我哋逐一品評兼篩選,有個FRIEND好快就揀咗,而我就睇嚟睇去都睇唔啱,有幾件稍為好樣啲嘅都俾我個FRIEND揀咗入房。部長過嚟問我:「老闆!係咪睇唔啱吖?查實呢個都幾靚女吖!呢個身材都唔錯喎!呢個............」我即刻話:「有冇搞錯!你搵幾件『豬扒』過嚟招呼我,冇個掂喎!掉返轉俾你嚟揀,你揀到嘅話就即刻入房點搞都得,由我嚟埋單!!!」 部長聽到我咁講,即刻點煙又斟茶,然後話:「唔好意思!有幾個靚女嚟緊嘞!」第二ROUND終於揀咗件#85吉林妹。

升級  66.08%

三星會員

-「沙漠風暴」:其實即係喺背脊「冰火漫游」,囡囡嘅「舌功」真係訓練有素,喺背脊與PATPAT上面又瀨又舔,佢條脷好似一部小型翻土機喺我身上大肆開墾,痕痕癢癢之中略帶點點酥軟,轉速越快,快感越強,連「小小棍」都俾佢搞到HIGH晒。

升級  66.08%

三星會員

-「風捲殘雲」:就係集中喺正面再嚟「冰火漫游」,繼續由頸一直向下舔,經過胸口、肚臍、大髀到小腿都無一倖免,跟住再BM以上所有部位,「冰火」與BM梅花間竹、輪流交替。囡囡既有專業水準亦有職業道德,完全唔怕腳臭,逐隻逐隻腳趾慢慢嚟吮,吮得好滋味,仲抬起頭用一種既淫且賤嘅眼神望過嚟,問我舒唔舒服。

升級  66.08%

三星會員

-「保濕潔面乳」:全名應該係「保證鹹濕潔面乳」,顧名思義即係囡囡用佢嗰對淫奶同我做FACIAL,兩粒淫LIN喺我塊面捽吓捽吓,面部肌肉隨即有鬆弛嘅感覺,跟住囡囡竟然將對淫奶塞埋嚟,我塊面硬食佢嘅「波餅」,兩粒淫LIN仲對準我個鼻窿塞咗入去,幾乎HIGH到透唔到氣咁滯。