winning11

查看: 10341|回復: 4

[花心公子] [馬榮成報告]【花心公子】俱樂部超級搵笨七之旅

升級  45.33%

三星會員

轉貼
上兩個禮拜過大海去睇賽車兼”食野”,點知就食到一肚火,三條友系信德買左三張”花心公子”俱樂部同大富豪既套票,唸住睇完賽車就去食飯,跟住就落花心,搞掂後就落大富豪揼骨瞓覺過夜,第二日再睇埋賽車就走人。
落到花心,唸住自己老馬識途,點知一入門口已經覺得勢頭吾對,得果小貓幾隻,坐低後有個叫“阿強”既經理過來招呼,跟住叫女入房(我地坐房)睇貨,哇!!大大嚄,真系就只的頭先見既三件韓妹同一件金絲貓,我地落花心就系唸住玩金絲貓,韓妹就米搞咯,於是其中一個FAN就叫左件金絲貓坐低。跟住我地就開始左漫長既等女過程,條阿強話D女上左房,要等等先有,我地都心知呢嚄瀨野,但都惟有等,中間連一個DANCE都叫埋入來話系鬼妹,問岩吾岩,但呢個DANCE都吾系鬼妹,又吾靚,梗吾要啦!後來又帶一件入來,百分之百亞洲人樣,阿強又話系鬼妹(條女就真系講英文既,完全吾識中文,估計系香蕉妹),真系火都黎埋!正PK!!但自己又買左套票,冇計啦!見條女既身材都好索,唸住算啦!當自己比人呃啦!上房!上到房先精彩啊!條女搵條毛巾包住自己(我當時心唸米做雞啊!PK!),跟住坐系度叫我自己去沖涼!我叫距同我沖,距話叫我自己沖!跟手打電話落去投訴,條女見我投訴,又話肯咯渦!正PK!沖完涼上床,條女又話要熄燈做,我就一定要開到最光黎做!跟住連服務都吾要,一九就插入個卜街只西度,插到距鬼叼甘嘈!有心玩耐D,所以一有感覺就轉動作,搞到夠曬鐘先出野,沖完身條西野仲想欏貼士,我就話:NO GOOD!NO TIP!哈哈!!激到距西甘啊!
落到花心先發覺仲有個FAN竟然仲未有女來,於是又搵D經理來叼,又等左成半個鐘,終於來左個好能醜樣既鬼妹!我個FAN咩feel都冇曬,後來惟有叫原來食左金絲貓既FAN食多件韓妹黎用埋張套票,成晚最大收穫系飲左20幾支啤酒吾使錢,不過就一肚氣,吹九漲!
以前曾比過D料叫其他巴打去花心,依家鄭重聲明,千其米去啊!去就笨七啊!今時不同往日啊!

升級  6.67%

一星會員

實屬不幸

升級  62.59%

二星會員

深表同情,實屬不幸
大丈夫係我呀! oh very nice!!!

升級  24.84%

四星級會員

黑店!揾笨實。

升級  16.67%

一星會員

Thank you for your advise