winning11

查看: 13534|回復: 3

財權特稿:拱北賓館報告

升級  58.75%

三星會員

尋日無野做,同個frd 返左大陸,落左拱北賓館間桑拿度玩,我就揀左"一生發",個樣一般,但係身材一流(大波:36喎~~),可以戴套吹,又可以唔戴套吹,做野時表情一般啦,不過都唔理咁多,玩大波先係主題,搓圓按扁,絕無怨言,埋單200個大洋搞掂.
(影左幾幅相,同大家分享下)
我個frd 就揀左"發",佢話條女好多野講,好吹得,又話佢條野又粗又長,又話佢靚仔,我個frd 話聽到悶,佢話條女幾好,係屁股位皮膚好粗,身材好(波型幾靚),都係咁囉.

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  3.17%

三星會員

炒冷飯
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  85.93%

二星會員

hello, 昨晚剛剛去過,VIP房$298全包,沖涼房內有按摩床,女女都好識做,先侍浴,有心沖的,係訓上按摩床沖,之後做BODY, 由個心口做到腳扳底,獨龍轉都有..不過係咁二啦.
之後指定動作冰火全都有.再埋牙之後就收工LU.

升級  1.48%

二星會員

哈哈, 我上星期去完坦洲玩, 同朋友半夜搭$50車去拱北, 就係去左拱北賓館桑拿.  $298, 過埋夜,個朋友話識邊個邊個。個肥佬經理減多$30.  即係$268, 真係好過租房。

因為已經半夜3點, 已經冇女揀。地方一般, 囡囡服務一般, 有少少偷工減料, 不過因為眼瞓, 冇咩要求。冇地方過夜算, 呢度都係好選擇。