winning11

查看: 5085|回復: 3

[馬榮成報告] 跑馬地/Jubilee 琴晚去跑馬地飲酒

升級  45.33%

三星會員

留定位一陣間出report!!
貼張相先

出報告啦!!
依家d人出黎蒲,中意跳舞既一係中環(高檔少少)一係尖嘴(太空人特多);至於酒既,咪去銅鑼灣,九龍就去尖嘴,佐敦囉!

講中高檔飲酒地方,其實有一段時間跑馬地好紅架:楊生間Pink mao mao果陣幾多明星蒲呀,仲有肥媽間Green Spot(打理人肥Ann都去咗Sugar做老細啦),加埋Corner同黎小田間Piano Bar,真係要幾熱鬧有幾熱鬧!

不過,呢兩年老蘭旺番,登龍街,耀華街又搶晒班中檔客,加上跑馬地交通問題,你唔揸車去都幾煩,結果,依家只有Corner叫做旺d!!

我都好耐無去跑馬地玩啦,死差佬又成日少牌,連揑車都唔方便!

不過早兩日老友話黎小田搞左間新場,叫Jubilee,響番Piano個位,咪落去睇下!

裝修唔算好top,近門口d檯仲有少少茶餐廳feel,唔中意!入少少開始好d,三腳大鋼琴,sport bar...諸如此類,型番D!!

呢度d cocktail幾正,有d什麼twister,又溝果酒又加香檳,聽講歐洲興緊,中環都未飲過!

live band唱jazz野,老人家如我岩d,但只有星期五,六開show!!!飲左一晚紅酒,小田技癢彈左陣琴,幾個老友柴娃娃唱歌,氣氛好鬼home囉!

唔好問我消費幾多,一千幾百預左啦,飲酒我中意開心,一百幾d女人數我唔識計,呢間場,岩三十左右的朋友去!

p.s.見到陶傑!!  

升級  45.33%

三星會員

見到未?真人幾靚

升級  63.33%

一星會員

cyber近期果個芝華士小姐好似好好多....

升級  31.25%

三星會員

babo係咪女仔呀 ):