winning11

查看: 4036|回復: 4

[金多港] [ministrat報告]【金多港】初試·20號 (有圖)

升級  0%

二星會員

金多港 20號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[ministrat報告]【金多港】初試·20號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2244839-1-1.html
註:20號 通常返 14:00-02:00

有圖有真相

樣貌:4.0/5 (40+ 但keep 得好好)
身材:4.5/5 (keep 得仲好,細細粒但型態好靚,皮膚又白)
服務:4.5/5 (好掂,有禮貌,順德人)

月個出咗糧,收工又身痕,搵指壓囡囡減吓壓,book 左金多港20號,傳說中馬王,一於試吓,入閘等左幾分鐘,持觀望態度,見到真人與相片相符,皮膚真係好靚好白滑,閑聊幾句後入去洗白白。

囡囡都算主動但係又唔會好猴擒個種,可能見我個樣斯斯文文,於是乎我就採取主動從後渣吓佢,唔渣猶自可一渣就自動波,身體與身體互相磨擦,波撞棍,棍撞洞口,大髀夾夾吓差啲跣咗入洞,之後囡囡溫柔地轉身用口服侍,過程手口並用,舒服到不得了,爭啲爆,之後我叫停一停話出去慢慢玩。

今次係大房,張床較大又闊落,佢就叫我趴喺度,等佢慢慢服侍,囡囡條脷好厲害,有力得來又好溫柔,唔會死力嗰種,加上皮膚白滑,感覺到佢兩點在我背後遊走去到腳尖,非常過癮。之後毒龍,再嚟蛋蛋連棍從下到上來回遊走,之後轉身玩埋69,洞洞好靚,唔多毛嗰隻,最後玩到支棍硬到不得了就上套等佢坐落嚟,囡囡見我話要上套,佢就問唔試兩吓先?我就婉拒了始終出嚟玩想安心啲,囡囡都好配合,雖然過咗膠,但都水份充足,最後轉了兩三個姿勢瘋狂衝刺派彩。

事後一齊過水,都好細心,照顧周到又有禮貌。
會返食

註:ministrat報告-多港/春秋/鳳城/三川/京華/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

有無2q?

升級  65.52%

四星級會員

可惜肛門不再為君開

升級  54.58%

三星會員

harchai 發表於 2024-4-8 13:57
可惜肛門不再為君開

證明你大條,我有問過佢 佢話宜家大條唔比入后,細條仲可以進入

升級  0.32%

3萬

1萬

金卡會員

感謝C兄支持20號

升級  65.52%

四星級會員

lungsuper 發表於 2024-4-10 10:06
證明你大條,我有問過佢 佢話宜家大條唔比入后,細條仲可以進入

原來選擇性開放後欄,下次再試下得唔得先

升級  33.33%

一星會員

.....問冇! 網上講有 比人整蠱 !